İş Uzmanı Mehdi Mobarakeh ile tanışın

Mehdi Mobarakeh, insanların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olma tutkusu onu hem Instagram'da hem de başka bir yerde bir yıldıza dönüştüren seri bir girişimcidir.

Mehdi Mobarakeh, insanların hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olma tutkusu onu hem Instagram'da hem de başka bir yerde bir yıldıza dönüştüren seri bir girişimcidir.
 

Mehdi Mobarakeh’in yaşam tutkusu, deneyimini girişimci çabalar ya da tatmin edici yaşamlara öncülük etmek için rehberlik edenlerle paylaşmasına yol açtı.
 

Mehdi, dijital alemden milyonlarca insana ulaşabildiğini fark etti.  Lüks ve spor arabalara olan tutkusu, globetrotting keşiflerinden doğal manzaralar veya sadece zarif giyinme ve stil duygusu hakkındaki yazıları paylaşmaktan hoşlanıyor.
 

Mehdi, “Milyonlarca insana sosyal medya aracılığıyla ulaşabilmeyi heyecan verici buluyorum.  Tıpkı benim yaptığım gibi, oraya çıkıp tutkularını takip etmek için insanları güçlendirebilir, cesaretlendirebilir ve motive edebildim. ”
 

Mehdi’nin Instagram yıldızı ile buluşması onu şaşırttı.  Başlangıçta Mehdi insanlarla yakın çalışacak ve onları başarıya ulaşmaya yönlendirecektir.
 

Daha sonra kendisi, hayatı, tutkuları ve başarı için mantraları hakkında daha fazla bilgi paylaşmak için dijital alemin gücünden yararlanmaya karar verdi.
 

Mehdi, “Biriyle hedefleri ve özlemleri hakkında konuştuğumu hatırlıyorum.  Birçoğumuz gibi o da hayatta başarılı olmak istiyordu.  Tavsiyemi aldı ve birkaç ay sonra, olayların önemli ölçüde iyileştiğini söyledi.  İşte o zaman daha fazlasını yapmam gerektiğini anladım! ”
 

Mehdi kendi kendini yetiştirmiş bir adamdır.  İnşaat mühendisi olarak başladı ve çeşitli yol ve inşaat projelerinde çalıştı.  Girişimciliğe her zaman yoğun bir ilgisi vardı ve olası fırsatlar için piyasayı inceledi.
 

Emlak sektörünün çoğunlukla örgütlenmemiş olduğunu ve bunun giderilmesi gereken bir şey olduğunu gözlemledi.  Operasyon üssü İran ve Türkiye olmak üzere, gayrimenkul sektöründe pazar lideri olarak kendini kurdu.  Daha sonra ithalat ve ihracata yöneldi.
 

Mehdi’nin yaşama tutkusu finansal ve girişimci başarıyı aştı.  Doğuştan gelen stil ve hayattaki daha ince şeylere olan tutkusu yadsınamazdı.
 

Gerçek doyumun diğer insanları başarıya yönlendirme yeteneğinde yattığını fark etti.  Mehdi, “Nispeten erken yaşta olduğum her şeye ulaştığım için minnettarım, ama cevap bu değil.  İnsanları yüreklerini takip etmeye ve başarılı olmaya motive edebilirim, bu dünyadaki en iyi duygudur.  En çok yapmak istediğim şey bu. ”
 

Bugün, insanlar, başarı tanımı gerçekten göreceli olan bir erkeğin yapımına bakmaktan hoşlandığından, Mehdi hem çevrimiçi hem de kapalı olarak büyük bir hayran kitlesi kazandı.
 

Mutluluk için en sevdiği mantralardan biri sıkı çalışmak ve hayalleriniz için çabalamaktır.  O, tüm kaosu duraklatmayı ve sahip olduğumuz şeyi gerçekten takdir etmeyi unutmamamız gerektiğine inanıyor.
 

Mehdi, başarının bir hedef olmadığını bilir.  Bunun yerine, dünyayla paylaşmaktan hoşlandığı bir yolculuktur.

Haber Tarihi: 30 Mart 2020 Pazartesi 10:13Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/is-uzmani-mehdi-mobarakeh-ile-tanisin-398364-haber/