Dado Style, Ünlü Modellerin Beğenisini Kazanıyor

En yaratıcı kadın moda tasarımcıları arasında gösterilen Dima Aslan’ın kurucusu olduğu Dado Style, takdir toplayan işlere imza atıyor. Summer Shaker, Aldonah Beauty, Faroha gibi isimlerin beğenisi kazanan marka, lüks kadın modasında adını duyuruyor.

En yaratıcı kadın moda tasarımcıları arasında gösterilen Dima Aslan’ın kurucusu olduğu Dado Style, takdir toplayan işlere imza atıyor. Summer Shaker, Aldonah Beauty, Faroha gibi isimlerin beğenisi kazanan marka, lüks kadın modasında adını duyuruyor.
 

Dado Style, kalite, lüks, ihtişam, rahatlık ve yeniliği bünyesinde barındırıyor. Marka her sezon, iddialı ve şık kreasyonlar yayınlıyor. Özel bir müşteri kitlesine ulaşan marka, üretimlerinde kaliteden ödün vermiyor. Yüzde yüz doğal, pamuksu kumaşları tercih ediyor ve ipliklere kadar natural bileşenler kullanıyor.
 

Dado Style: Zamansız Modanın Adresi
 

Dado Style, “zamansız moda” kavramına odaklanıyor. Kadınların giysi dolaplarını açtıklarından uzun yıllar önce alınmış olsa bile beğenecekleri modeller tasarlamak isteyen marka, geride bıraktığı 3 yıllık süreçte bunu başarmış gözüküyor.
 



Dado Style,
yeni markalardan en çok taklide karşı olması ile ayrılıyor. “Popüler markaların ürünlerini taklit etmiyoruz. Aksine özgün tasarımlarımız ile onlara da ilham vermek istiyoruz. Kendi yaratıcılığımızı altın kadar değerli buluyoruz “diyen Dima Aslan, markanın birçok girişimciye de cesaret verdiğini belirtiyor.
 

Güngören’de bulunan mağazasından satışlarını sürdüren marka, Instagram başta olmak üzere sosyal medyayı da oldukça verimli şekilde kullanıyor. Yarım milyona yakın takipçisi bulunan Dado Style, internet sitesi üzerinden de yoğun sipariş alıyor. Ekonomi çevrelerince de başarısı izlenen marka, daha iyi hizmet verebilmek amacıyla mağaza sayısını arttırmayı planlıyor.
 

Dado Style, Müşterileri İletişimini Önemsiyor
 

Ortadoğulu kadın mağazalarının ilgi gösterdiği marka, Balkanlar ve Avrupa’da ihracat yapıyor. Ülke içinde de İstanbul, İzmir, Ankara, Adana ve Bursa’da saygın müşteriler edinen Dado Style, yeni markalar arasında satışları ile ön plana çıkıyor.
 

Kuruluşta belirlediği ilkelere ve hikâyeye bağlı kalacaklarını ifade eden Aslan, müşteri memnuniyetinin markanın öncelikleri arasında olduğunu belirtiyor. Gerçekten de Dado Style, müşteri ilişkileri ve kişisel çözümler konusunda üst düzey bir performans sergiliyor. Farklı il ve ülkelerden gelen siparişler, hızlı ve sorunsuz şekilde hazırlanırken her müşteri ile özel bir danışman ilgileniyor.

Haber Tarihi: 01 Nisan 2020 Çarşamba 12:44Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/dado-style-unlu-modellerin-begenisini-kazaniyor-398380-haber/