Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı! Ülkem...

Acun Ilıcalı canlı yayında bağlandığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı , Avrupa'nın çekindiği ancak Türkiye'de hiç yaşanmayan bir detayı da anlattı.
Survivor çekimleri için Dominik'te bulunan Acun Ilıcalı, TV8'de yayınlanan 'Survivor 2020 Ekstra' programına telefonla bağlandı.

Acun Ilıcalı’nın açıklamalarından satır başları şöyle:
 
- Türk olmaktan dolayı yine gurur duydum. Çok mutlu olduğum bir dönemi yaşıyorum, bunu herkesin bilmesini istiyorum. Çok önemli bir ayrıntı; insanlar gözünden kaçabiliyor ama ben bizzat takip edip gördüğüm için bunu sizlere anlatmam lazım.

- Bu mutluluğu, bu gururu, bu farkı sizin de yaşamanızı istiyorum. Dünyanın birçok yerinde karantinalar oldu. Bu karantina sürecinde insanlar evlerine girdiler, evlerinden dışarı çıkamıyorlar. Bütün dünya için bizim yaşadığımız şartlar söz konusu.

- Arada şöyle bir fark var; dünyanın birçok yerinde sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Belli bir saatten sonra sokağa çıkarmıyorlar insanları. Dükkanların ve işyerlerinin yağmalanmasından korkuyorlar, bu konuda bir güvence yok.

- Amerika dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinde sokağa çıkma yasağı ciddi anlamda uygulanıyor akşamları, bunun en önemli sebebi de insanların mağazaları yağmalamaya başlamasından doğan endişe.

- Millet olarak bu konularda çok farklıyız. ‘Hadi bunu yağmalayayım, böyle bir durum varken bunu fırsata çevireyim’ diye bir olay Türkiye’de yaşanmıyor.
Haber Tarihi: 01 Nisan 2020 Çarşamba 12:48Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/acun-ilicali-canli-yayinda-acikladi-ulkem-398381-haber/