Jassem Alzaabi Yatırımlarını Türkiye’de Yapacak

Dubai’nin büyük iş adamlarından birisi olan Jassem Alzaabi yaptığı Türkiye ziyaretinden sonra yeni yapacağı yatırımları Türkiye’de yapma kararı aldı.

Dubai’nin büyük iş adamlarından birisi olan Jassem Alzaabi yaptığı Türkiye ziyaretinden sonra yeni yapacağı yatırımları Türkiye’de yapma kararı aldı.

 

37 yaşındaki Dubaili iş adamı Jassem Alzaabi şimdiye kadar yaptığı doğru yatırımlar ve projelerle Dubai’de oldukça tanınır hale geldi. Kısa bir süre önce dünyaya açılma ve yatırımlarını başka ülkelerde yapma kararı aldı ve bununla birlikte başta Türkiye olmak üzere çeşitli ülkeleri gezerek doğru yatırımın nerede olacağını araştırdı. Jassem Alzaabi yaptığı saç açıklamada yatırımlarının yeni adresi olarak Türkiye’yi gösterdi ve Türkiye ziyaretinde en çok Antalya ve Doğu Akdeniz’in yaylalarını beğendiğini ifade etti.

 

İlk olarak ufak bir yatırımla başlayacağını ve bu yatırımın sonuca göre yatırım miktarını attırabileceğini veya başka yatırım yapmayacağını ifade eden Dubaili iş adamı yatırımları için en doğru zamanın korona salgının bitiminden sonra olacağını belirtti. Şu an birçok ülkenin sokağa çıkma yasağı ve yurt dışı giriş – çıkışlarının kapalı olmasından kaynaklı olarak seyahat imkanının kısıtlı olması sadece Dubaili iş adamı Jassem Alzaabi için değil pek çok iş adamı için de oldukça sıkıntı yaratmaktadır. Bu durum korona adlı virüsün dünya ekonomisine verdiği zarara bir örnek olarak gösterilebilir.

 

Henüz yatırım yapacağı sektörü ve iş ortaklarını açıklamayan Jassem Alzaabi bu iki sırrı yatırımlarını yapana kadar açıklamayacağını bildirdi. Bu durum Türk büyük iş adamlarının incelenmesine ve hangi iş adamının daha önce Dubai vb. gibi ekonomisi oldukça büyük ülkelerle yaptıkları işlerin göz gezdirilmesine sebep oldu.

Haber Tarihi: 10 Nisan 2020 Cuma 13:25Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/jassem-alzaabi-yatirimlarini-turkiyede-yapacak-398497-haber/