Hafta Sonu Gidilecek Tatil Yerleri

Herkesin tatil dönemi, haftalarla kadar rahat olmayabiliyor. Ya da kısa kısa tatillerle daha çok tatil yapmak isteyenler de çıkabiliyor.

Herkesin tatil dönemi, haftalarla kadar rahat olmayabiliyor. Ya da kısa kısa tatillerle daha çok tatil yapmak isteyenler de çıkabiliyor. Bu tarz tatil severlerin sık sık araştırdığı hafta sonu gidilecek deniz tatili yerleri için uygun olanları tercih edebilir, kısa sürede büyük keyifler yaşayabilirsiniz.

 

Alaçatı

 

İzmir'in en güzel tatil beldelerinden Alaçatı, her yıl en popüler tatil bölgelerinden aynı zamanda. İstanbul'dan yeni otoban ile birlikte 3,5 saatte ulaşım sağlayabilir ve Ege'nin güzelliklerini en güzel şekilde yaşayabilirsiniz.

 

Marmara Ereğlisi

 

İstanbul'dan kaçış için en uygun yerlerden Marmara Ereğlisi, özellikle kamp yapmak isteyenlerin uğrak yeri. Temiz denizi ve doğası ile hafta sonu kaçamağı için ideal.

 

Adalar

 

Prenses adalar olarak da bilinen Büyükada, Heybeliada, Kınalıada ve Burgazada günübirlik bile bir tatil havası yaşatmak için ideal yerlerden.

 

Yunan Adaları

 

Hafta sonu için küçük bir Yunan adası feribotu ile ulaşım sağlayabileceğinizi biliyor muydunuz? Bodrum, Marmaris, Fethiye gibi bölgelerden tek bir feribot ile Yunan adalarına ulaşabilir ve kısa sürede unutulmaz bir tatil yaşayabilirsiniz. Üstelik Yunan adalarına kapıda vize uygulaması ile sorunsuz bir giriş yapabilirsiniz.

 

Yunan adalarına ulaşmak da oldukça kolay. www.feribotbiletim.com üzerinden tüm Yunan adaları için feribot seferlerini görebilir, dilediğiniz zaman aralığında feribot bileti satın alabilirsiniz.

 

Herkesin güzel ve unutulmaz bir tatil için çalıştığı kabul edilirse, en güzel tatili yaşamak da yine herkesin hakkı. Tek bir tatil haftasında tüm tatili geçirmek istemeyenler için kısa kısa yapılacak tatiller daha çok yer görerek tatil yapmanın zevkine eriştirebilir. Siz de 2,3,4 günlük tatiller planlayarak yaz tatilini en güzel şekilde geçirerek sevdiklerinizle birlikte güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Haber Tarihi: 28 Nisan 2020 Salı 20:30Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/hafta-sonu-gidilecek-tatil-yerleri-398655-haber/