Güneş Gözlükleri ile Kombin Önerileri

Gözlerimizi güneşin zararlı ışınlarından koruyan güneş gözlükleri, aksesuar olarak hem kadınların hem de erkeklerin olmazsa olmazıdır.

Gözlerimizi güneşin zararlı ışınlarından koruyan güneş gözlükleri, aksesuar olarak hem kadınların hem de erkeklerin olmazsa olmazıdır. Hatta öyle bir aksesuar oldu ki asıl görevi olan güneşten korumak dışında gece bile kullanılmaya başlanmıştır. Bu kadar çok kullanılan ve özellikle kadınların kıyafetlerine taç niyetine kullandıkları bu joker aksesuar gözlükler nasıl kombinlenir? Modanın kalbi Modanisa’dan güneş gözlükleri ile yapılabilecek kombin önerileri aldık. Öneriler haberin devamında. İşte gözlük modelleri ile kombin önerileri…

Öncelikle yüz tipinize uyacak olan gözlükler hakkında bilgi sahibi olmalısınız.
 

Uzun yüz: Oval hatlara sahip gözlükler tercih edilmelidir, uzun yüzlerin daha da uzun görünmemesi için yuvarlak gözlükler çok uygundur.
 

Oval yüz: Oval yüz tipine sahip olan kişilere bütün gözlükler uygun olacaktır. Köşeli veya oval olması çok da önemli değildir.
 

Yuvarlak yüz: Yuvarlak yüz hatlarına sahip kişilerin yuvarlak olmayan gözlük kullanmaları gerekmektedir. Dikdörtgen veya sert köşeli, klasik gözlükler tercih edilebilir.
 

Cat Eye Güneş Gözlükleri ile Kombinler
 

 Günümüzün belki de en moda gözlük trendleri cat-eye gözlükler, 90’lı yıllarda olduğu kadar olmasa da hala çok popüler güzlüklerdir. Özellikle de kemik çerçeveli olarak kedi bakışına sahip olunabilecek bu gözlükler kadınların vazgeçilmez aksesuarıdır. Kırmızı ya da siyah çerçeveler ile veya leopar desen ile çerçevelenmiş olan bu gözlükler oldukça tarz bir görünüm oluşturmaktadır. Cat-eye gözlükleri de gözlük markaları tarafından çok farklı desenlerle üretilmiş olan gözlüklerdir. Bu gözlükleri de kombinlemenin en kolay ve en ferah şekli de beyaz tişört, kot pantolon ve topuklu botlarınız olacaktır. Bu tarz gözlükler, her kadında ayrı güzel durmaktadır. Özellikle de kahküllü kadınlara çok farklı bir hava katacaktır.
 

Yuvarlak Güneş Gözlük Modelleri ile Kombinler
 

Her tipin kendine uygun gözlük modeli vardır. Yuvarlak gözlükler ise bu gözlük türlerindendir ve her tipe uygun olmayabiliyor. Genel olarak yuvarlak ya da elips yüz hatlarına sahip kişilerde hoş duran yuvarlak gözlükler, siyah severlerin de vazgeçilmezi olmuştur. Baştan aşağı siyahlara bürünen kişilerin yeni trendi artık yuvarlak gözlük modelleri ve choker kolyelerdir. Özellikle de popüler filmlerde çok sık karşımıza çıkan kombinlerdir ve boyunda sallanan uzun bir kolye, düz tek koyu renkli kıyafetler ve kahkül saçlar, yuvarlak gözlükler ile uyum sağladığı kadar hiçbir şeyle uyum sağlamamaktadır. Yani hem Retro hem de filmsel bir görünüm için bu tarzda bir kombin size çok ayrı bir hava kazandıracak!
 

Klasik Çerçeveli Gözlükler ile Kombinler
 

Modası asla geçmeyen klasik çerçeveli gözlükler, herkes tarafından tercih edilen ve birçok farklı ortamda kullanılabilen gözlüklerdir. Hem kadınların hem de erkeklerin kullanımına açık olan klasik çerçeveliler, kişiden kişiye yüz tipine göre değil yüz büyüklüğüne göre seçilmelidir. Eğer genişçe bir suratınız varsa küçük çerçeveli gözlükler yüzünüzde komik ve kötü duracaktır. Gözlükçülere giderek de yüz oranlarını alabilir ve size en uygun olacak gözlük boyutlarına da ulaşabilirsiniz. Bu gözlüklerle yapılacak en uygun kombinler de resmi, ciddi ve pürüzsüz kumaş kıyafetlerdir. Ya da sokak kombini olarak kot pantolon ve blezır ceket ile muhteşem bir uyum sağlayacaktır.
 

    Yüz tipinize en uygun, kıyafetlerinizi taçlandırabileceğiniz gözlükler, size farklı havalar katacak ve kombinlerinize muhteşem uyum sağlayacak tüm gözlük modelleri Modanisa’da. Gözlük fiyatları her zaman uygun ve herkesin cebine uygun civarlardadır. Daha fazla detay ve ürünleri incelemek içinModanisaweb sitesini ziyaret edebilirsiniz

Haber Tarihi: 18 Mayıs 2020 Pazartesi 12:03Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gunes-gozlukleri-ile-kombin-onerileri-398849-haber/