Babalar Günü'nde Babanıza Alabileceğiniz 5 Hediye

“Babama ne hediye alabilirim” diye düşünmeye başladığın zamanlar geldi! Çünkü Babalar Günü yaklaşıyor

 

“Babama ne hediye alabilirim” diye düşünmeye başladığın zamanlar geldi! Çünkü Babalar Günü yaklaşıyor. :) Aslında Babalar Günü hediyesi, babaya doğum günü hediyesi diye bu heidyeleri bir güne sığdırmaya gerek yok. O’na ait olmasını istediğin bir şey gördüğünde aldığın hediye değil midir esas değerli olan?

 

Babana alacağın hediyede baban içinde size ait şeyler bulmalı. Yaşanmışlıklar, güzel anlar, sohbetler, sana verdiği öğütler, tatil anları, sana ilk araba kullanmayı öğrettiği zamanlar… Babana alacağın hediye bu sene anılarınızdan oluşsun. Kahraman babanla olan fotoğraflarınızı hediyeye dönüştür ve ona senden sonra hayatında aldığı en güzel hediyeyi ver! Hadi ama kravattan sen de sıkıldın, biliyoruz. Alacağın hediye hem kişiye özel hediye olmalı hem de babaya hediye kategorisinde birinci sırayı zorlayacak kadar değerli olmalı. O’na ne kadar önem verdiğini göstermek için Sosyopix’te bir sürü harika hediye var.

 

İşte Babalar Günü’nde babana alabileceğin 5 hediye!

 

Fotoğraflarınızı seç, kişiye özel hediyeni yarat ve babana en değerli hediyeyi ver.

 

 

KANVAS TABLO:

 

Babalar Günü hediyenin klişelerden uzak, manevi değeri yüksek, babanı çok mutlu eden ve babanın sana her zamanki gibi kocaman sarılmasını sağlayan bir hediye olmasını istiyorsan ona tek bir fotoğrafla ne kadar çok sevildiğini anlatan bir Kanvas Tablo hazırla!
 

 

KUPA:
 

Yanındayken çocuk olmanın keyfini doyasıya sürebildiğimiz tek insana, babamıza; ‘en özel’ olduğunu hissettirmenin zamanı işte bu zaman! Çayını kahvesini içerken burnunun ucunda sen ve sevdikleri olsa çok mutlu olmaz mıydı?
 

 

ANI ÇERÇEVESİ:

 

Oldum olası babalarımız kendi yapabilecekleri şeyleri severler. Anı Çerçevesi de onlardan biri… Bu hediyeyle hem anılara mutlu olacak, hem de kendi yaptığı çerçevesiyle belki de yeni, ahşaptan bir hobi edinmiş olacak. Devamı gelebilir bizce, sen ne dersin? :)

 

 

KARE MAGNETLER:

 

Gecenin bir yarısı susadığında ya da canı sıkkın olduğu bir an buzdolabına eli gittiğinde seni ve ailesini görerek mutlu olmasın mı bu adam!? Bizce olsun… Fotoğraflı magnetler tam babana göre bir hediye.

 

 

 

ANI KİTABI:

 

20 sayfa, 20 mutlu an ve hikaye. Hepsi bir arada Anı Kitabı’nda. Bu kitap babanın kitaplığının en güzel en anlamlı ve değerli kitabı olacak!
 

Hayatındaki en değerli varlığa, onunla olan güzel anılarını hediye etmek, O’nu bu özel günde şaşırtıp sevindirmek senin elinde! Hep çalışıp bizi düşünen, en büyük idolümüz, canımız kanımız babalarımızı mutlu etme sırası bizde!

 

Bu ürünler ve çok daha fazla anlamı her geçen gün artan hediye seni www.sosyopix.com’da bekliyor.

 

Canımız babalarımızın Babalar Günü kutlu olsun!

Haber Tarihi: 20 Mayıs 2020 Çarşamba 13:32Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/babalar-gununde-babaniza-alabileceginiz-5-hediye-398863-haber/