2020 Yaz Modası Nasıl Olacak?

2020 hepimiz için zorlu bir yıl oldu. Başından beri kurulan hayaller eksik, planlar yarım kaldı. Belki de yapmaktan korktuğumuz, alıp giyemediğimiz, başkasında çok beğenip, üzerimize bir türlü yakıştıramadığımız kıyafetler ya dolabımızda ya da aklımızda kaldı.

2020 hepimiz için zorlu bir yıl oldu. Başından beri kurulan hayaller eksik, planlar yarım kaldı. Belki de yapmaktan korktuğumuz, alıp giyemediğimiz, başkasında çok beğenip, üzerimize bir türlü yakıştıramadığımız kıyafetler ya dolabımızda ya da aklımızda kaldı. Şimdi her şey yeniden şekillenirken, evren, doğa ve insan yeniden hayat bulurken, bizler de bir şeyleri teker teker yoluna koyarken, neden eski imajımızdan sıyrılıp o hep yapmak istediğimiz ama bir türlü cesaret edemediğimiz şeylere yönelmiyoruz ki?

 

Hayat ne kadar kısa, ne kadar da değişken, öyle değil mi? Dünyadaki her şeyin, göz açıp kapayıncaya kadar değiştiği 2020 yılında, bu Yaz'ı iple çektik. Evlerde kaldığımız ve bir an önce eski hayatımıza dönmek istediğimiz, belki eskiden kıymetini bilmediğimiz ya da önemsemediğimiz her şeyin, ne kadar önemli ve kıymetli olduğunu gördük. Sokaklara, eşimize, işimize, dostlarımıza, sevdiklerimize hasret kaldık. Özlem duyduğumuz her şeye tekrar kavuşacak olmanın sevinci ile yanıp tutuşurken, her şeyin yavaş yavaş eskisi gibi olduğu bu süreçte, sen de Los Banditos yaz kreasyonu ile yeni biri olmaya ne dersin?
 

 

 

Birbirinden farklı model, kesim ve renklerle, her gün tekrar tekrar giyinmek isteyeceğin ve giydiğinde, çıkarmak bile istemeyeceğin otantik elbise, ne aklında ne de dolabında kalmasın diye, evrenin sunduğu yeni biri olma fırsatını kaçırma! Çünkü Bandito’da birbirinden farklı, envaiçeşit bohem elbise modellerinde, birbirinden farklı fırsatlar var. Fırsatları kaçırma, çünkü hayat hiçbir şeyi kaçırmaya ya da bekletmeye gelmez.

 

Biz kimiz? Mutlu ettikçe mutlu olan bir aileyiz

 

Peki hayattan beklentimiz ne mi? Beklentisiz olmak. Sadece mutlu olmaya çalışmak, mutlu kalmaya çalışmak ve mutlu etmeye çalışmak. Ben ya da sen, insanların seni ait gördüğü ya da ait olduğunu zannettiğin, yerde değil. Sen, sen olabildiğin zaman, mekân ve tüm boyutlarda var olabilirsin. Hiçbir yere ya da hiç kimseye ait ya da sahip olmak zorunda değilsin. İhtiyaç duyduğun her şey, kendinde mevcut. Öyleyse değişimden korkma!
 

Sen de 2020 Yaz modasına Bandito ile katılmaya, etnik ve otantik bohem elbiselerle, özgürlüğü sadece bedenen değil, ruhen de hissedebileceğin, var olduğun her yerde varlığınla ışık saçmaya ne dersin?

 

 

Yumuşacık kumaşlarla yaz daha serin!

 

Etnik desenlerle buluşturduğumuz yumuşacık kumaşlarımızla, giyindiğinizde hissetmeyeceğiniz kadar hafif, bohem elbise modellerimize bir göz atıp, bize dayatılan ya da öğretilen veyahut başkaları tarafından kabul görülen, şekilde giyinmek yerine kendimizi içindeyken tüm hücrelerimizle özgür hissedebileceğimiz, kendi tarzımıza, fikrimize ve ruh hallerimize göre, bizim biz olabileceğimiz, herhangi biri olmak yerine "biri" olabildiğimiz, "biri" olabilirsin. "biri" olmak kendin olmaktan geçer ve olduğun gibi olduğunda, farklılığın korkulacak bir şey değil de tamamıyla büyük bir zenginliğin anahtarı olduğunun farkına vardığında, Sen "sen" olabilirsin. Girdiğin her ortama adapte olmak yerine, girdiğin her ortamda fark yaratabilirsin. Kendine izin ver. Çünkü sen yıldızlar kadar özelsin. Bir yıldız gibi görünmeye ve ışık ışıl parlamaya ne dersin?
 

Bir yıldız edasıyla salına salına yürümekten, zıplayıp, hoplamaktan, delice dans etmekten, yüzlerce fotoğraf çekmekten, hatta bacak bacak üstüne atıp bir bankta oturmaktan ya da bir parkta bağdaş kurup çekirdek çitlemekten, giydiğin hiçbir şey seni alıkoymasın diye, Giydiğinde hareket kabiliyetini kısıtlamayan, birbirinden güzel otantik elbiseler, birbirinden güzel bohem elbiseler ürettik. Tüm gayretimiz sen, Yaz'ın güneşten daha çok parla diye. Asaletinin rüzgarıyla var olduğun her yerde, rüzgâr gibi es diye. Unutma hayat hiçbir şeyi ertelemeye gelmez. Sen de otantik kıyafetlerle 2020 Yaz' modasına katıl Yaz'ın güneşten daha çok parla.

 

Sen, kendin ol, farklı ol, beklentisiz ol, mutlu ol diye, Los Banditos’ta birçok üründe akılalmaz indirimler var. İndirimleri kaçırma! Unutma bir tıkla kapında.
https://www.bandito.com.tr/tr

Haber Tarihi: 31 Mayıs 2020 Pazar 16:06Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/2020-yaz-modasi-nasil-olacak-398982-haber/