Lazer Epilasyon Yaz Aylarında Yapılır Mı ?

Lazer Epilasyon Cihazları, epilasyon amacı ile 1960 ve 1990 yılları arasında uzmanların uzun süren araştırma ve geliştirmeleri ile birlikte günümüzdeki şekillerini almışlardır

 

Lazer Epilasyon Cihazları, epilasyon amacı ile 1960 ve 1990 yılları arasında uzmanların uzun süren araştırma ve geliştirmeleri ile birlikte günümüzdeki şekillerini almışlardır. Kıllı üretral greftlerde kullanılan ve başarılı sonuçlar alınan lazer epilasyon cihazları , bu yıllara kadar kullanılan klasik yöntemlere, özellikle de elektro-epilasyona kıyasla hızlı, az ağrılı, daha etkili ve yan etkilerinin daha az olacağı öngörülerek, bir alternatif olarak öne sürülmekle kalmadı, hızla yayıldı. O zamanlar ilk defa Alexandrite ve Nd-YAG lazer teknolojileri ile epilasyon yapıldı.
 

Fakat yaz aylarında bu cihazlar ile lazer epilasyon yapmak halen teknolojilerin ilerlemesine rağmen günümüzde mümkün değil, Nd-YAG ve Alexandrite lazer epilasyon cihazları kullanan hastane ve merkezler yaz aylarında cihazlarını kullanamazlar, çünkü eğer uygulama yaptırdığınız bölgeniz güneş görürse uygulama sonrası ciddi cilt yanıkları ve lekeler oluşabilir ve bunun riskine de akıllı ve bilinçli merkezler girmezler.
 

Yaz aylarında lazer epilasyon uygulaması yaptırabileceğiniz en iyi cihazlardan birisi XLASE Lazer teknolojisidir. Bu teknoloji İtalya’da Biotec Italia firması tarafından Epilasyon Lazer Cihazları için geliştirdiği teknolojidir. İlk olarak 2009 yılında üretilen bu lazer epilasyon teknolojisi Klinik çalışmaları tamamlandıktan sonra Avrupa’da satışı sunulmuş ve kısa zamanda Avrupa’nın en çok tercih edilen cihazı olmuştur. Ülkemize ise firmanın Türkiye temsilcisi olan NORA MEDİKAL firması tarafından getirilmiş ve satışa sunulmuştur. Görmüş olduğu yoğun talep ile bugün ülkemizde birçok merkez ve klinik de bu teknoloji kullanılmaktadır.

iç mekan, beyaz, oturma, küçük içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu
 

İtalyan teknolojisi olan XLASE Lazer cihazının yaz aylarında yanık riski olmadan ve acısız epilasyon yapabilmesi sayesinde, bu teknoloji ile yaz aylarında da durmadan epilasyon seanslarına devam edebilirsiniz, bu lazer cihazı yüksek güçlü soğutması sayesinde cildinize uygulanan lazer ışığının teninize zarar vermesini engeller. Ayrıca çok hızlı atım sıklığı seansların çok kısa sürede tamamlanmasını sağlıyor. Günümüzde doğru merkezlerde ve kaliteli orijinal Diode Lazerler ile yaz aylarında da Epilasyon yapmak mümkün hale gelmiştir.
 

kişi, kıyafet, kadın, poz içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu
 

4 MEVSİM BRONZ TENLERDE BİLE ACISIZ EPİLASYON , XLASE LAZER

Patentli soğutma sistemi sayesinde 4 mevsim tüm cilt tiplerinde hatta bronz tenlerde dahi artık epilasyon mümkün. Xlase Lazer diode başlığı en son İtalyan teknolojisi, yüksek güçlü diode sistemini kullanarak kalıcı epilasyon sağlar. Bu cihaz kullanıcıya bronz tende yanık ve ayrıca renk değişimi olmadan güvenle epilasyon yapma imkanı sunuyor. Böylece yaz aylarında bile epilasyon yapmak güvenilir ve mümkün olabiliyor. Klasik epilasyon yöntemlerinde cilt renginin açılması için yaklaşık 1-2 ay beklemek gerekirken XLASE Lazerde, güneşlendikten sadece 1 hafta sonra işlem yaptırılabilir. İstenmeyen tüylerin hızlı tedavisinde, hatta erkeklerde sırt bölgesi gibi daha geniş alanlarda bile 5 dakika gibi kısa bir sürede sonuç vermek üzere tasarlanmış olan diode su soğutmalı safir uç kullanan geniş bir spot alanına ve bugünkü şartlarda mevcut olan muntazam ışına sahiptir.

Haber Tarihi: 02 Haziran 2020 Salı 17:12Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/lazer-epilasyon-yaz-aylarinda-yapilir-mi-398998-haber/