WeePos Kolay ve Hızlı Kurulum!

Online ödemelerin hızlı bir şekilde tamamlanması müşteriler adına önemli. Neyse ki WeePay bu önemi dikkate alarak kendini geliştirmiştir.

Online ödemelerin hızlı bir şekilde tamamlanması müşteriler adına önemli. Neyse ki WeePay bu önemi dikkate alarak kendini geliştirmiştir. Örneğin en başta sanal pos kurulum işlemlerinin hızlı bir şekilde tamamlanmasına dikkat edilmiştir. Bunun için:
 

Tüm bu imkanlar weepay.co eşliğinde gözler önüne serilir. Hatta isteyenler telefon ya da mail üzerinden yardım alarak harekete geçebilir. Oldukça güvenilir bir sistem olan WeePay, merak ettiklerinize açıklık getirir ve yol gösterir.
 

WeePos Opsiyonları Nelerdir?
 

Woocommerce sanal pos şeklinde çeşitli kaynaklara yer verilmiştir. Ve aralarından istediğinizi seçerek başvurulara geçebilirsiniz. Üstelik bu şekilde özel opsiyonlardan da faydalanmaya başlarsınız. Örneğin müşterilerin taksit seçenekleri ile ödemelere geçmeleri uzun sürmez.
 

Kart saklama opsiyonlarına da yer verilir. Bankaların prosedürlerine uygun olacak şekilde opsiyonlar uygulanır. Yine Opencart sanal pos gibi tüm altyapılara özel olarak bu opsiyonlara yer verilir. Yani banka, kart ya da program fark etmez. Hepsine dair özel opsiyonlar, güvenlik önlemleri ve kolay işlemler mevcut.
 

WeePosİle Para Akışı Nasıl?
 

Para akışının hızlı olmasına özen gösterilir. Müşterilerin iş yükünü bu şekilde hafifletmeye çalışır. Gerek bireysel gerekse kurumsal müşterilerin ödemeleri güvenle ve hızlı bir şekilde yapılır. Örneğin:
 

Aynı zamanda ödemelerin tek sefer hesaba tanımlanmasına özen gösterilir. Kısacası müşterilerin ödemelerde mağdur olması mümkün değil. Aksine hızlı para akışı ve güvenli ödeme seçenekleri ile harekete geçilir.
 

WeePos Kanunlara Uygun Mu?
 

Bireysel sanal pos imkanlarını devreye sokmak isteyenler önce güvenliği sorgular. Neyse ki WeePay, BDDK merkezli olarak çalışma gösterir ve ne denli güvenilir olduğunu ifade eder.
 

Ruhsatından ziyade kanunlara uygun yapıda faaliyet gösterir. 6493 sayılı kanun ile lisanslı hale gelmiş ve ödeme kuruluşu olmuştur. Aynı zamanda PCI sertifikasına da sahip. Güven dolu hizmetlerin hızlı ve pratik bir şekilde sergilenmesine özen gösterilmiştir.

Haber Tarihi: 07 Haziran 2020 Pazar 13:12Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/weepos-kolay-ve-hizli-kurulum-399038-haber/