Gürkan Şen Ceha Büro Mobilyaları Hakkında Konuştu

Gürkan Şen’in başkan vekilliği ve yönetim kurulu başkanlığını yaptığı CEHA Büro Mobilyaları Şirketi’nin önemi ve şirket prensipleriyle ilgili açıklama yaptı

Gürkan Şen’in başkan vekilliği ve yönetim kurulu başkanlığını yaptığı CEHA Büro Mobilyaları Şirketi’nin önemi ve şirket prensipleriyle ilgili açıklama yaptı. 1998 Yılında Çetin Şen tarafından kurulan şirket günümüz yurt dışı piyasasında oldukça rağbet görmektedir.  Babası Çetin ŞEN’in yolundan giden ve prensiplerini benimseyen Gürkan ŞEN, CEHA Büro Mobilyaları şirketinin müşteri odaklı olduğunu ve çalışılan tüm müşterileri ile memnuniyet odaklı bir ilişki sürdürmeyi misyon olarak kabul ettiğini belirtti.


 

‘Geçmişten Günümüze Ceha…’
 

Gürkan ŞEN, Merkez fabrikası Kayseri’ de kurulmuş CEHA şirketi için, ‘‘Dünya’yı kalite ihraç eder.’ sloganıyla yola çıktı ve kalite standartlarını dünyaya açmayı hedefledi. Daha sonra Rusya’da da fabrikası kurulan CEHA Büro Mobilyalarının yurtdışında ismi duyuldu.’ dedi. ‘Hızlı, rahat ve esnek mobilya çeşitleriyle sektöre çeşitlilik katmaktayız. ‘ diyerek sözlerine devam etti. ‘ 9001 Kalite Yönetim Sistemleri ve kurallarına uygun üretim gerçekleştiren şirketin politikası, bu anlayışın şirket ve tüm birimleri tarafından benimsenmesini sağlamaya yöneliktir.

 


 

‘Ceha Şirketi Ürünlerinin Neden Farklı Olduğunu Açıkladı…’
 

Ürünlerin yüksek kalite ve çok fazla çeşitlilikle piyasaya sürüldüğünü belirten Gürkan ŞEN, ‘CEHA şirketi ağırlıklı olarak metal ofis mobilyaları üretmektedir. Bunun yanı sıra ahşap dekor ve detaylarla farklı alternatif ahşap ofis mobilyaları deaüretebiliyoruz. Kullandığımız hammaddeler ve bütün tamamlayıcı malzemeler piyasada tedarik edilen ürünlerin en iyileri. Tüm ürünlerimiz sertifikalı ve Avrupa Standartlarında belgelidir.

Haber Tarihi: 17 Haziran 2020 Çarşamba 16:19Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/gurkan-sen-ceha-buro-mobilyalari-hakkinda-konustu-399144-haber/