Makyajı Temizliği için Uzman İpuçları ve Püf Noktaları

Yıllardır yanlış yapıyor olabilirsiniz. Yatmadan önce makyajı kaldırma şeklinden bahsediyoruz. Bu klasik güzellik dersi, kozmetikteki tüm gelişmeleri içeren bir güncelleme kullanabilir.

Yıllardır yanlış yapıyor olabilirsiniz. Yatmadan önce makyajı kaldırma şeklinden bahsediyoruz. Bu klasik güzellik dersi, kozmetikteki tüm gelişmeleri içeren bir güncelleme kullanabilir.
 

Uzun ömürlü formüller makyajın tamamen yeni bir seviyeye çıkarılmasını sağlamıştır. Ve uzun süre kalıcı olan makyajı çıkarmak çok zor. Mükemmel bir dünyada göz farı, göz kalemi ve su geçirmez maskarayla uyuyabilir ve seksi görünerek uyanabiliriz. Ne yazık ki, mükemmel bir dünyada yaşamıyoruz ve bu mümkün değil. Aslında, tam tersine, önceki gecenin müthiş makyajını temizlemeden yatmanız halinde, ertesi sabah bir cadı gibi kalkmayacağınıza kimse garanti veremez.
 

 

Makyajınızı çıkarmamanız durumunda neler olabilir? Öncelikle bu güzelliğiniz ve cilt bakımı için işlenmiş bir günah, önemli bir hata!
 

 Gözenekleriniz tıkanabilir ve lekelere neden olabilir. Cilt tahriş olabilir ve gözenekler büyümüş görünebilir, cildinizin donuk ve donuk görünmesine neden olabilir. Sonuç olarak sizi yaşlı gösterir. Yastık kılıflarınız inanılmaz derecede lekeleniyor. Canlı gün ışığında, sabah gördüğünüz ilk kişiyi korkutabilirsiniz. Tek başına bu, yatmadan önce makyajı çıkarmak için gerekli olan birkaç dakikayı geçirmek için motivasyon olmalıdır. Unutmayın, tıpkı bizim gibi, cildimizin nefes alması gerekir. Yatmadan önce cildinize iyi davranın ve taze ve muhteşem görünerek uyanın!

 

Makyaj nasıl kaldırılır
 

Seçenekler
 

Makyajın çıkarılması için çeşitli seçenekler vardır. Çoğu hafif kozmetik için mükemmel olan, ancak daha ağır veya uzun süreli makyaj için etkili olmayabilecek geleneksel yüz temizleyicileri vardır. Kesinlikle işe yarayan eski okul soğuk kremleri var. Temizlik bezleri veya mendilleri, özellikle tembel bir ruh halindeyken her zaman kullanışlıdır.

 

Makyaj temizleme x2
 

Yüz makyajınızı etkili bir şekilde kaldırmak, işi gerçekten doğru yapmak için çok adımlı bir süreçtir. Bir temizleyici ve bir bez veya makyaj temizleme mendili kullanmayı tercih ederseniz, daha ağır yüzey makyajını çıkarmak için cildinize bir kez hızlı bir şekilde vermelisiniz. Sonra bu makyajı cildinizden gerçekten almak ve nefes almasına izin vermek için tekrar temizleyin. Bu ne kadar makyaj yaptığınıza bağlıdır. Göz makyajına başlamadan önce fondöten, allık, bronzlaştırıcı ve kapatıcıya sahipseniz, iki kez temizlik sizin için daha etkili olabilir. Rutinde, kalıntıların büyük kısmını cildimden çıkarmak için önce makyaj temizleme mendili kullanabilirsiniz. Bunu bir temizleyici ile yıkayarak takip edin. Makyajı kaldırmak için zaman ayıracaksanız, etkili bir şekilde yapın ve hepsini çıkarın.

 

 

 

Göz makyajını çıkarma
 

Özellikle ağır göz makyajı yapan biri iseniz, göz bölgesi için özel olarak formüle edilmiş makyaj temizleyicinin olması iyi bir fikirdir. Göz makyajı temizleyicileri sıvı formda veya önceden nemlendirilmiş pedlerde gelir. Yağ bazlı bir göz makyajı temizleyici, su geçirmez maskara veya göz kalemi için mükemmeldir. Ayrıca göz çevresindeki cildi kurutmayacak nemlendirici formüller de bulabilirsiniz. Sıvı formüller için, pamuklu bir puf ile uygulayın ve makyajı gözlerinizden nazikçe çıkarın.

 

Hassas cildi asla gözlerinizin etrafında çekmemek önemlidir. Bu, bazı kadınların uzun süren göz makyajlarını çıkarmak için mücadele ettiklerinde yaptıkları büyük bir hatadır. Çıkardığınızda kolay almanız gerekir. Nemli bir pamuklu puf veya önceden nemlendirilmiş bir ped kullanıyorsanız, makyajı silmeye başlamadan önce birkaç saniye gözünüze doğru tutun. Pedi veya pufu yerinde tutarak, cildinizdeki ve kirpiklerinizdeki makyajı gevşetmeye yardımcı olur. Makyajı gevşettiğinizde, makyajınızı ovmak için agresif bir yaklaşım izlemeniz gerekmeyecek. Alt kirpiklerinizin altında kalan herhangi bir göz makyajı iziniz varsa, ondan kurtulmak için çıkarıcıya batırılmış bir pamuklu çubuk kullanın. Nazik olmak önemlidir.

 

Hidrat

Yüzünüz taze ve temiz olduktan sonra, özellikle yağlı bir cildiniz varsa, tonerinizi uygulayın. Bu, geride kalan makyaj veya temizleyici izlerini gidermeye yardımcı olacaktır. Ayrıca cildinizi çok ihtiyaç duyduğunuz nemlendiriciye hazırlamak için iyi bir temeldir. Uyurken cildinizi yenilemek ve nemlendirmek için gece kreminizi ve göz kreminizi uygulayın. Cildiniz bunu takdir edecektir.
 

Ne kadar yorgun veya tembel hissederseniz hissedin, makyajı çıkarmak için fazladan birkaç dakikanızı ayırın.

Haber Tarihi: 22 Haziran 2020 Pazartesi 09:35Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/makyaji-temizligi-icin-uzman-ipuclari-ve-puf-noktalari-399169-haber/