En Sevilen Kek Çeşitleri

5 çaylarının vazgeçilmezlerinden biri olan kek çeşitlerini siz de hızlı ve kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

5 çaylarının vazgeçilmezlerinden biri olan kek  çeşitlerini siz de hızlı ve kolay  bir şekilde hazırlayabilirsiniz.  Kek çeşitleri  yeri geldiğinde açlığınızı bastırmak yeri geldiğinde tatlı ihtiyacınızı gidermek için devreye giriyor bu nedenle her evde mutlaka tek çeşitlerinden bulunması gerekiyor. Peki, en sevilen kek çeşitleri hangileri, hiç merak ettiniz mi? Sizler için araştırdık.
 

Yetişkinler kadar çocukların da severek tükettiği erkek çeşitlerinin başında havuçlu kek geliyor. Üstelik havuçlu kek  besleyici ve vitaminli olmasıyla da ön plana çıkıyor.  İçerisine bir miktar tarçın eklemeniz durumunda çok daha lezzetli bir kek elde edebilirsiniz. Aynı zamanda bu kek çeşidine fındık ya da ceviz  parçaları da ilave edebilirsiniz. Havuçlu kek ile 5 çaylarınızı renklendirmek sizin elinizde!
 

Kimileri kek içerisinde farklı lezzetler bulunmasından hoşlanmaz. İşte bu noktada devreye sade kek çeşitleri giriyor. İçerisine meyve parçaları ya da farklı lezzetler ilave etmeden rahatlıkla hazırlayabileceğiniz ve hafif olması ile de ön plana çıkan Yemek.com'daki sade kek tarifini mutlaka siz de deneyin. Sadece tek tıkla ulaşabileceğini sade kek tarifini hazırlamak için mutfakta çok deneyimli olmanıza hiç gerek yok. Daha önce hiç kek yapmamış olanlar bile bu tarife başarılı bir şekilde uygulayabiliyor çünkü tarif herkesin kolayca anlayabileceği bir dille ifade edilmiş. Hemen göz atın.
 

Hem çikolata hem de Hindistan cevizi lezzetinden hoşlananlar bu kekin adeta müptelası olabilir. Bu nedenle mutlaka denemeniz gereken kek çeşitleri arasında, içerisinde çikolata parçalarının bulunduğu ve Hindistan cevizi ile kaplı olan kek de mevcut. Hindistan cevizini üzerini süslemek için kullanabileceğiniz gibi içerisine bir miktar da ilave edebilirsiniz. Böylelikle aromasını kekin tamamına salmasını mümkün kılacaksınız.
 

İçerisine portakal suyunu ve rendelediğiniz portakal kabuklarını ilave ederek hazırlayabileceğiniz portakallı kek her mutfakta mutlaka mütemadiyen bulunması gereken atıştırmalıklardan biridir. Fresh  bir lezzete sahip olması nedeniyle akşam yemeklerinden sonra bile rahatlıkla tüketebileceğiniz portakallı kek tarifini de yemek.com  adresinde kolaylıkla bulabilirsiniz.

Haber Tarihi: 22 Haziran 2020 Pazartesi 17:40Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/en-sevilen-kek-cesitleri-399173-haber/