Survivor Barış'tan Evrim'e şok sözler

TV8 ekranlarından yayınlanan 'Survivor' 24 Haziran Çarşamba akşamı 117. bölümüyle ekranlara geldi. Evrim'in elenmesiyle 7 yarışmacının kaldığı adada Barış'ın Evrim hakkındaki sözleri dikkat çekti. Evrim'in kendisine yönelik algı yaratmaya çalıştığını söyleyen Barış Murat Yağcı, "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.
'Survivor 2020'nin çeyrek finalinde ilk elenen isim Evrim Keklik oldu. Bu hafta Sercan ve Nisa ile eleme potasına giren Evrim, SMS oylamasında en düşük oyu alarak 4,5 aylık Survivor macerasını noktaladı.
 
Dün akşam yeni bölümüyle ekranlara gelen Survivor'da Evrim'in vedası yarışmacılar arasında da konuşuldu. Arası çoğu yarışmacıyla iyi olmayan Evrim için Yasin ve Cemal Can güzel şeyler söylerken, Barış Murat Yağcı'nın sözleri herkesi şaşırttı.
 
Ada röportajında elenen Evrim hakkında konuşan Barış, "Benim için yanlış bir karakter ve çok hata yaptı" dedi.
 
'BENİ KANDIRMAYI BAŞARDI'
 
Barış Murat Yağcı, sözlerine, "Evrim, birçok kişiye yaptığı gibi beni de kandırmayı başardı. Beni çekti ve bir şekilde insanlara karşı beni doldurdu. Bana isim isim verip algı operasyonları yaptı. Bunlar 'Survivor'da gördüğüm şeyler bunun için ona kızamam. Bir dönem onunla yakın arkadaşlığım vardı. Bir şekilde stratejilerinin ve planlarının parçası olmamı istedi" diye devam etti.
 
'ALGI YARATMAYA ÇALIŞTI' 
"Üzüldüğüm bir nokta var, öyle ya da böyle bir paylaşımın içerisindeyken benim sakatlığımla ilgili baskı kurmaya çalıştı. Metin Kuş üzerinden bana algı yarattı, sakat olmadığım algısı yaratmaya çalıştı. Beni insanlarım gözünde oyundan kaçan birisi gibi göstermeye çalıştı. Bu sakatlıkla ilgili bana yaptığı ayıbı yanlışı hiçbir zaman unutmayacağım."
Haber Tarihi: 25 Haziran 2020 Perşembe 12:44Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/survivor-baristan-evrime-sok-sozler-399191-haber/