Oyuncu Bahadır Ünlü kimdir?

27 Ocak doğumlu Bahadır Ünlü çalışma hayatı boyunca aktörlük, yönetmenlik ve dublör gibi çeşitli sektörlerde yer almıştır.

27 Ocak doğumlu Bahadır Ünlü çalışma hayatı boyunca aktörlük, yönetmenlik ve dublör gibi çeşitli sektörlerde yer almıştır. Bunların yanı sıra Bahadır Ünlü’nün sahip olduğu ‘’Bahadır Holding’’ adlı restoranın da işletmesini yapmaktadır. Bahadır Ünlü çevresindeki mutsuz insanları mutlu etmekten oldukça zevk almaktadır. Hayranlarıyla bir araya geldiğinde kendini canlı hissettiğini belirtmektedir. Cömertliğiyle ve çevresindeki insanlara olan destekleriyle tanınan Bahadır Ünlü ihtiyacı olan insanlara yardım etmesiyle bilinmektedir. ‘’Hayata daha sevgi dolu gözlerle bakmak için kendime hep bir neden bulurum’’ ifadelerini kullanmaktadır.
 

Başarılı oyunculuk ve dublör performanslarıyla ön planda kalmayı başarmıştır. Oyunculuk hayatı boyunca Türkçe, Almanca ve İngilizce filmlerde rol almıştır. Film seçimi yaparken senaryo ve ayrıntılarına özellikle dikkat etmesinin nedeni oynadığı filmin onu zirveye çıkmasında önemli rol oynayacağına inanmasıdır.


 

Oynadığı dizi ve filmler
 

Aqvariom 2003, Kurtlar vadisi 2005, Arka sokaklar 2006, Şefkat Tepe 2010, Muhteşem Yüzyıl 2011, Fetih1453 2012, 20 dakika 2012, Bizim Okul 2013, Merhamet 2013, Kobra Takibi 2013, Kafki Kafadar: Çin Bağlantısı 2013, Paramparça 2014, Gurbette Aşk 2014, Hep Yek 2015, Aile işi 2016, Üç Anlamda 2016 gibi filmlerde yer almıştır.  Adidas, Letgo, Haribo, Coca Cola ve Dacia gibi uluslararası firmaların reklamların rol almıştır.
 

Ünlü aktör başarısının sırrını çalışma azminden geldiğini söylemektedir. Birçok zorluk yaşadığını itiraf ederken asla hiç bir şeyden de vazgeçmediğini söylemektedir.  Çevresindekilere ilham vermek için motivasyonunu kullanarak aklını hayranlarına ve takipçilerine tanıtmaya çalışır. Zor zamanlarda iyimser kalabilmek için bu motivasyona ihtiyaç duymaktadır.
 

GEM TV ve Persiana TV ile yakın çalışmalar sağlamaktadır. Bahadır Ünlü gelecek hedeflerinin oyunculuk alanında kendini olumlu yönde ilerletme ve hikayesiyle insanlara ilham verme olarak açıklamaktadır.


 

 


Haber Tarihi: 28 Haziran 2020 Pazar 23:01Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/oyuncu-bahadir-unlu-kimdir-399213-haber/