Antalyahaber.tv Sorumlu Habercilik Yapıyor

Antalya Haber Tv, gerek hızlı gerekse tarafsız haberciliğin en yeni adresi olma yolunda çok büyük bir adım atmış durumda. Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de en doğru habere erişim konusunda birtakım sıkıntılar ortaya çıkıyor.

Antalya Haber Tv, gerek hızlı gerekse tarafsız haberciliğin en yeni adresi olma yolunda çok büyük bir adım atmış durumda. Dünyanın her yerinde olduğu gibi ülkemizde de en doğru habere erişim konusunda birtakım sıkıntılar ortaya çıkıyor. Gerek algı yaratma gerekse yanlış yönlendirme gibi sonuçlar çok rahatsız edici. İşte bu yüzden Antalya haber tv, bunların tümün son verebilmek için yayın hayatına başladı. Özel tasarlamış olduğu bir web sitesi var. İnternet üstünden güvenilir ve hızlı haber sunma düsturu ile yola çıktı. Buna dair çok büyük iddiaları var. İşte bunların tümü, sitenin müdür tarafından ifade ediliyor.
 

Antalyahaber.tv, Antalya’da yayın hayatına başladı. Sosyal medya hesapları ve www.antalyahaber.tv web adresiyle hizmete geçen antalyahaber.tv, TTMEDYA bünyesinde olup genel müdürlüğünü Necat Aktaş yapmaktadır. Antalya’nın güncel haber, video ve görselleriyle yerelden, ulusala hizmet sunacak antalyahaber.tv, demokratik değerlere ve insan haklarına bağlılığıyla kurulmuştur. Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinden bir an olsun sapmayacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Gerçekleri nesnel bir biçimde, sansürlemeden ve saptırmadan halka aktaracağız. Basın Ahlak Yasası içinde sokağın düşünce ve ifade özgürlüğünü kullanması için uğraşacağız. Yayın özgürlüğümüzün temelinde insan hakları vardır” dedi.

 

Halkın doğru haber alma ve bilgi edinme hakkına sonuna kadar sahip çıkacaklarını belirten Genel Müdür Aktaş, “Her türlü sansürle mücadele edeceğiz. Antalyahaber.tv olarak biz önce gerçeğe karşı sorumluluklarımız olduğu düşüncesindeyiz. Yapacağımız bilgi ve haberlerle özgür düşünceden taviz vermeyeceğiz. Hiçbir ticari hizmette bulunmayıp, toplumsal nitelikte çalışmalar yapacağız. Yurttaşlara ileteceğimiz bilginin sorumluluğuyla çalışacağız. Meslek ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

Gerçek Habercilik Tatmin Edici

haber antalya tam anlamı ile gerçek bir haberciliği şu ilkelere göre yapar;
 

Sitenin Çok Geniş Bir Kadrosu Var
 

Antalya Haber sitesi, genel ve yerel tüm habercilik ilkelerine uygun bir biçimde hareket edebilmek için çok sayıda kişinin olduğu bir ekip  kurmuştur. Bu sayede gerek şehir gerek bölge bazında farklı gelişmeler en kısa zaman dilimi içinde siteye yüklenir.
 

Sayfadaki Haber İçeriği Çok Geniş
 

Antalya haber sayfasında çok geniş içerik olması, gündemden kopmanızın önüne geçiyor. Son yani güncel olan <a href="https://antalyahaber.tv/" title="haber antalya">haber antalya</a> kategorisi bunların başında geliyor. Bunun yanı sıra bölgeye dair en son gelişmeler de siteden öğrenilir. Aynı zamanda güncel, politika, sağlık, yaşam, güvenlik, turizm, eğitim haberlerini yine siteden takip etmenin ve içeriğe erişim sağlamanın önünde bir engel yoktur. Videolu ve resimli olan haber kategorileri tatmin edicidir.

Hemen Haber Alma Hakkınızı Kullanın
 

En son ve en güncel olan haberleri öğrenebilmek için hemen siteye erişim sağlayın. Bunu tüm mobil özelliğe sahip cihazlar sayesinde en kısa sürede tamamlayabilirsiniz. Akıllı cep telefonu ve tablet uyumlu olan sitenin aynı zamanda çok sayıda sosyal medya hesabı da var. Haber takibini ve buna olan erişimi rahatlıkla Twitter üstünden yapabilirsiniz. Instagram ve Facebook da opsiyonların içinde.

https://www.facebook.com/antalyahabertv/

https://twitter.com/Antalya_HaberTV

https://www.instagram.com/antalyahabertv/

Haber Tarihi: 30 Haziran 2020 Salı 14:10Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/antalyahabertv-sorumlu-habercilik-yapiyor-399227-haber/