Yağ enjeksiyonu "transferi" nedir? Hangi bölgelerde kullanılabilir?

Otolog yani “hastanın kendi vücudundan gelen” olarak da bilinen yağ transferi, yağ aşılama, veya yağ enjeksiyonu işlemi yağın vücudun bir kısmından çıkarıldığı ve başka bir kısmına yerleştirildiği bir prosedürdür.

OP.DR.LEYLA ARVAS YAĞ ENJEKSİYONUNU ANLATTI!

 

Otolog yani “hastanın kendi vücudundan gelen” olarak da bilinen yağ transferi, yağ aşılama, veya yağ enjeksiyonu işlemi yağın vücudun bir kısmından çıkarıldığı ve başka bir kısmına yerleştirildiği bir prosedürdür. Yağ, vücudun bir bölgesindeki yağı azaltmak için liposuction operasyonunun kombinesi olarak kullanılacak olan yağ olabilir veya başka bir vücut bölgesine transfer etmek için özel olarak kullanılmak istenilen yağ olabilir. Yağ, vücudun birçok farklı bölgesine transfer edilebilir, en çok uygulamayı popo, meme ve yüze uyguluyorum. Yağ enjeksiyonu İstanbulda, sedasyon altında küçük alanları klinik ortamında kolaylıkla yapabiliyorken, daha büyük alanları en iyi şekilde genel anestezi altında hastanede uyguluyorum.
 

Liposuction ile yağ toplandıktan sonra, fazla sıvının yağdan ayrılmasına izin verilir ve daha saf bir yağ koleksiyonu bırakılır. Yağ hastanın kendi vücudundan alındığı için, alerjik reaksiyonlar gözlenmez. Yağların bir kısmı vücut tarafından emilebilse de, kalan yağ vaser tekniği kullanıldığı için daha canlı dokudur ve bölgede kalıcıdır. Yağ transfer prosedürü cilt tipi ayırt etmez. Yağın hayatta kalma derecesi, yağın nereye aktarıldığıyla da doğru orantılıdır. Transfer edilen bölgede dolaşım ne kadar iyi olursa, yağın hayatta kalma şansı o kadar artar veya başka bir deyişle, transfer edilen yağ yüzdesi daha fazla kalır. Kas dokusu, tüm dokular için en iyi kan akışına sahiptir, bu nedenle kas içine yağ enjeksiyonları en büyük hayatta kalma oranına sahiptir örneğin, popo.
 

kıyafet, iç çamaşırı, kadın, oyuncu içeren bir resimAçıklama otomatik olarak oluşturuldu

 

Yağ Enjeksiyonu Nasıl Bir Prosedür?
 

Yağ enjeksiyonu sırasında,milimetrik kanül vaser liposuction yöntemi sayesinde yağ fazla olan bölgeden emilir ve donör yağ toplanır. Liposuction için en popüler alanlar bel, bel yanları, basenler ve göbekdir. Toplanan yağ daha sonra saflaştırılır, böylece sadece yağ hücreleri transfer edilir. Yağ yerleştirilmeye hazır olduğunda, istenen görüm elde edilene kadar bir kanül yoluyla hedeflenen bölgeye transfer yapılır.
 

Yağ Transferi Uygulanabilen Bölgeler ve Uygun İşlemler!
 

Yağ Enjeksiyonu Fiyatları 2019 | Op. Dr. Hüseyin Kandulu
 

Yağ Enjeksiyonu Risk Taşır Mı?
 

Yağ enjeksiyonu çoğu hasta için güvenli olmakla birlikte, herhangi bir prosedürde olduğu gibi minimal riskler vardır. Bu risklerin olasılığı oldukça düşüktür. Yağ enjeksiyonunda risklerin çoğu, daha fazla yağın aktarılması gerekiyorsa ikinci bir prosedüre bırakılarak , istenen yeterli düzeltme ile riski tamamen ortadan kaldırıyorum.
 

Yağ Enjeksiyonunun Avantajları Nelerdir?
 

Yağ enjeksiyonu, kişinin vücudundaki çökük, zayıf ve basık bölgeleri en iyi şekilde dolduruyor. Zayıf kalça, küçük meme gibi problemler yağ enjeksiyonu ile protez kullanılmadan kolaylıkla şekilleniyor. Yağ enjeksiyonu sadece dolgunlaştırmak için değil kırışıkları yok etme ve lifting etkisi için de tercih ettiğim bir uygulamadır. Kırışıkların altına  enjekte edilen yağlar, kırışıkların açılmasını ve daha az belirgin olmasını sağlar. Yaş alma ile birlikte vücuttaki yağ oranı azalıyor ve kolajen üretimi yavaşlıyor. Yağ oranın azalması kişinin yüzünde ve vücudunda çökük ve eşit olmayan görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oluyor. Yağ enjeksiyonu sayesinde vücuttaki şekillendirmeleri kolaylıkla gerçekleştiriyorum.
 

Eksik hissettiğiniz bölgelerinizi tamamlamak için daha fazla beklemeyin, Op.Dr.Leyla Arvas Yağ enjeksiyonunu, İstanbul Nişantaşı'ndaki QUARTZ POLİKLİNİK sizler için detaylı muayenesinde açıklıyor. Randevu için +90 212 241 46 24 nolu telefon numarasını hemen arayın!

Haber Tarihi: 13 Temmuz 2020 Pazartesi 11:46Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/yag-enjeksiyonu-transferi-nedir-hangi-bolgelerde-kullanilabilir-399308-haber/