Onurhan Konak’ın Yeni Albümünde 27 Temmuz’da Çıkacak

Onurhan Konak’ın yeni albümü “Ellerimi Tut” piyasaya çıkıyor. Müzik dünyasının genç isimlerinde Onurhan Konak 5 şarkıdan oluşan bir albüm hazırladı.

Onurhan Konak’ın yeni albümü “Ellerimi Tut” piyasaya çıkıyor. Müzik dünyasının genç isimlerinde Onurhan Konak 5 şarkıdan oluşan bir albüm hazırladı.
 

27 Temmuz’da dinleyicilerle buluşacak olan albüm için çok heyecanlı olduğu ve uzun uğraşlar sonucu ortaya çıktığını anlatan “Onurhan Konak, bir pop albümü çıkaracak.  Aynı zamanda bestelerini de kendi yaptığı albümünde 5 şarkı bulunmaktadır.
 

Onurhan Konak albümüyle ilgili yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi. “Şarkı söylemek ve beste benim için bir tutkudur. Kendime bu alanda kariyer hedefliyorum. Her şarkım benim için çok özel. Ama “Ellerimi Tut” şarkısının bende yeri çok ayrı. Şarkımı korona virüs döneminde, sokağa çıkma yasaklarının olduğu zamanlarda tamamladım. Sarınırım hepimiz için sevdiklerimizin ve sağlıklı olabilmenin değerini anladığımız bir dönemdi. Bu nedenle “Ellerimi Tut” şarkısı benim için çok özel bir şarkıdır. Albümüm kısa süre sonra piyasaya çıkacak. Çok sevileceğine eminim. Kendi duygularımı bu albüme aktardım. Şarkı çalışmalarım sırasında birçok teklif aldım. Albüm hazırlıkları nedeniyle aldığım teklifleri değerlendirememiştir. Albümün çıkması sonrasında yeni projeler ile dinleyenlerimin karşısında olacağım” dedi.
 

Onurhan Konak’ın müzik sektörüne ilk adımlarını attığı, 5 şarkıdan oluşan albümü 27 Temmuz tarihinde tüm dijital platformlarda yayınlanacağını duyurdu. Onurhan Konak son olarak şu açıklamalarda bulundu. “Albümümün hazırlıkları sırasında bana destek olan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Haber Tarihi: 20 Temmuz 2020 Pazartesi 15:10Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/onurhan-konakin-yeni-albumunde-27-temmuzda-cikacak-399360-haber/