Boya Toplarıyla Savaşmaya Hazır Mısınız?

Cevabınız evetse eğer insanlara paintball oynama imkanı tanıyan firmayı tercih edebilirsiniz. paintball İstanbul deneyimi yaşamak istiyorsanız kendinize bir arkadaş grubu oluşturup rezervasyon yaptırabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Cevabınız evetse eğer insanlara paintball oynama imkanı tanıyan firmayı tercih edebilirsiniz. paintball İstanbul deneyimi yaşamak istiyorsanız kendinize bir arkadaş grubu oluşturup rezervasyon yaptırabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
 

Paintball Hizmetine Dair Detaylar
 

Firma İstanbul’da paintball oynamak isteyen kişiler için hizmet veriyor. Oyunu daha önce deneyen veya ilk defa deneyecek olan kişiler rezervasyon yaptırarak oyun sahalarına geliyorlar. Firma tarafından sağlanan giysi ve ekipmanları alarak da kurallar dahilinde oyunu oynamaya başlıyorlar. Oyun iki takım arasında oynanıyor ve boya toplarıyla vurulanların elenmesiyle oyun tamamlanıyor. Oyunu oynamak isteyen kişiler boya topları paketlerini satın alarak oynayabiliyorlar. Belirli bir senaryoya göre oynanan oyunda ekipler oyuncuları gerekli konularda bilgilendirerek oyunu başlatıyorlar.
 

Paintball Oyunu Paketleri
 

İstanbul Avrupa Yakası için hizmet veren firmaya ulaşan kişiler rezervasyon sonrasında belirlenen tarihte paintball sahalarına gidiyorlar. Oyun başlangıcında ise kendilerine firma tarafından sunulmuş olan paintball oyunu paketlerinden seçiyorlar. Bu paketler boya topu sayısını ve alabilecekleri hizmetleri kapsıyor. Firma tarafından verilen oyun paketleri full, mini, midi ve maxi isimli oyun paketleri oluyor.
 

Bu paketlerde top sayıları 100 veya 200 top oluyor ve kişiler isterlerse ekstra boya topu alabiliyorlar. Ayrıca paketlerde köfte aryan, semaver, mangal, otopark ve mesire alanı kullanım hakkı da bulunuyor. Böylelikle oyun alanına ekip olarak gelen kişiler piknik yapma ve eğlenme şansı elde edebiliyorlar. Oyun için gerekli olan ekipmanlarda paketleri satın alan kişilere sunuluyor.
 

Süre Sıkıntısı Yaşamadan Paintball Oynama İmkanı
 

Paintball hizmeti veren firma boya toplarıyla zevkli dakikalar geçirmek isteyen kişiler için süre sınırlaması yapmıyor. Kişiler sadece boya topları bittiği zaman sahadan ayrılabiliyorlar.
 

Ayrıca oyuna devam etmek isteyenler paket dışında ücretini ödeyerek ek boya topları satın alarak oyuna devam edebiliyorlar. Ekipler isterlerse gündüz isterlerse gece paintball oynayabiliyorlar. Bunun için rezervasyonda saat belirlemeleri ve uygun olan saate randevu almaları gerekiyor. Haftanın 7 gününde de randevu alınarak sahalarda oynanabiliyor.
 

Oyun için firmanın 12 yaş sınırı bulunuyor. Bu yaştan küçük olan çocuklar kendileri bu oyuna katılamıyorlar. Ancak aileleriyle birlikte olurlarsa 10-12 yaş aralığındakiler oyuna alınabiliyorlar.
 

Paintball Oynarken İhtiyaç Duyulan Ekipmanlar
 

Paintball oyununun oynanabilmesi için grupların oyun ekipmanlarına sahip olmaları gerekiyor. Bu ekipmanları firma rezervasyon yaptıran kişilere sunuyor.
 

Oyun için ihtiyaç duyulan ekipmanlar arasında şu ekipmanlar yer alıyor;
 

Firmanın sunduğu paintball kamuflajları kişilere uygun beden seçeneklerine sahiptir. Bu sayede kişiler kıyafetleri sebebiyle oyunda sıkıntı yaşamıyorlar.

 

Haber Tarihi: 26 Temmuz 2020 Pazar 21:23Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/boya-toplariyla-savasmaya-hazir-misiniz-399393-haber/