LOL Nickleri ve LOL İsimleri Nedir?

Kendi göz alıcı sihirdar adlarınızı oluşturmak için biraz ilham lazımsa bu haberimiz tam size göre!

Bilgisayar veya mobil cihazlarda oynadığınız oyunların kendine özgü karakterleri bulunmaktadır. Bu karakterleri ise diğer kullanıcılardan ayıran en önemli özellikleri kişinin özlüğü yani oyun nickleri ve isimleri olmaktadır. LOL isimlerini ve nickleri bulmak oldukça zor olmaktadır. 100 milyondan fazla aktif aylık oyuncu ve hatta daha fazla League of Legends hesapları ile isimleri bulmak son derecede zor olabilmektedir. Normal kullanıcı adınızın ya da adınızın hala kullanabilir olmasını umuyorsanız kesinlikle bulunma şansı vardır.
 

Kendi göz alıcı sihirdar adlarınızı oluşturmak için biraz ilham almanız gerekmekte ise, en iyi LOL oyuncularının geçmişte kullanmış olduğu diğer isimlere de bakabilirsiniz.
 

Muhtemelen bu lol nickleri çoğu zaten alınmış olacaktır. Bu yüzden bazı benzersiz eklentiler düşünmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu isimleri ve nickleri de okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Bizlerde sizlere bu konuda yardımcı olalım ve bazı isim ve nickleri sizlerle paylaşalım.
 

Anlamlı lol isimleri :

 

-AloneAngel: Yalnız Melek

-Oxygen: Oksijen

-FairyTale: Peri Masalı

-Fearless: Korkusuz

-Angelofdeath: Ölüm Meleği

-Fearless Fighter: Korkusuz Dövüşçü

-Death Warrior: Ölüm Savaşçısı

-Ghost Killer: Hayalet Katil

-Zombie Rotten: Çürümüş Zombi

-Watch And Learn: İzle ve Öğren

-Maniacs Army: Manyak Ordusu

-Road Warrior: Yol Savaşçısı

-Yellow Menace: Sarı Tehlike

-Stinging Strokes: Acıtan Vuruş

-Dark Saga: Karanlık Destanı

-Fight For Honor: Şeref İçin Savaş
 

Sizlere LOL oyunları için önerdiğimiz bazı isim ve nickler bu şekildedir. Sizlerle paylaştığımız isimler sayesinde yaratıcı isimler koyabilirsiniz. Günümüzde insanlar bir oyuna başlamadan önce ilk düşündükleri konu isim ve nick konusu olmaktadır. Bu yüzden oyunlara başlamaları bir hayli uzun sürmektedir.
 

Günümüze sadece LOL oyunu değil oyuncular tüm oyunlarda isim ve nick konusunda kararsız kalmaktadır. İnsanlar arkadaşlarıyla oynadıkları bu oyunda tanınmak ve hatırlanmak adına yaratıcı ve etkileyici isimler aramaktadırlar. Oyun camiası içinde bu nickler oldukça önemlidir. Rakipleriniz ve oyun arkadaşlarınız tarafından yaratıcı isimleriniz sayesinde hafızalara kazınmanızda kolay olmaktadır. Sizlerin işlerini kolaylaştırmak adına bu alanlarda bazı isim ve nickleri sizlere sunduk.

Haber Tarihi: 18 Ağustos 2020 Salı 11:28Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/lol-nickleri-ve-lol-isimleri-nedir-399538-haber/