Antalya’da Rotayı Hangi Tatil Beldesine Çevirmeli?

Dillere destan bir güzelliğe ve doğaya sahip olan Antalya popülerliğini asla başka kente kaptırmıyor. Antalya’da her zevke uygun bir tatil seçeneği mutlaka bulunuyor

Dillere destan bir güzelliğe ve doğaya sahip olan Antalya popülerliğini asla başka kente kaptırmıyor. Antalya’da her zevke uygun bir tatil seçeneği mutlaka bulunuyor. Üstelik gezmek, spor yapmak, yüzmek, dinlenmek ya da kültürel etkinliklere katılmak gibi onlarca farklı seçenek tatilcilere sunuluyor. Peki, Antalya’da önce rotayı hangi beldelere çevirmeli?

 

 

Küçük bir yat limanı, eski Rum evlerinin çarpıcı görüntüsü, denizin maviyle en romantik buluşması Kalkan’da! Peki, siz neredesiniz? Antalya’nın en güzel tatil beldelerinden biri olan Kalkan’da stresten uzak bir tatil yapma hayalinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Özellikle İngilizlerin favorisi haline gelen bu beldede Patara Plajı’nda güneşlenmeyi sakın ihmal etmeyin. Tam bir macera tutkunuysanız Çata Adası’nı da mutlaka ziyaret edin.

 

Tarihi bir yerleşim noktası olan ve adeta buram buram tarih kokan Side mutlaka görmeniz gereken yerler arasında bulunuyor. Mavi bayraklı Titreyen Göl, Sorgun, Sorgun 2, Halk Plajı, Club Ali Bey, Sol Kamelya plajları ise tatil keyfini bambaşka bir boyuta taşıyor. Üstelik bu beldede konaklamak için çok sayıda otel bulabilirsiniz. Hemen Antalya Side otelleri ve gecelik kişi başı konaklama ücretleri hakkında fikir sahibi olmak isterseniz Tatil Sepeti internet sitesine tıklayabilirsiniz. Erken rezervasyon indirimi uygulayan otelleri görüntülemek ve rezervasyon işlemini dakikalar içerisinde tamamlamak için de rotanızı bu internet sitesine çevirmeniz yeterli olacak.

 

Kekova’yı özel kılan sadece inanılmaz bir doğal güzelliğe sahip olması değildir. Aynı zamanda Akdeniz kıyılarındaki en büyük ada olması da Kekova’yı özel kılıyor. Gönlünüzce bir tatil yaparken aynı zamanda hem dinlenmenizi hem de tüm yılın stresinden arınmanızı sağlayacak olan bu bölgeyi mutlaka siz de keşfetmelisiniz. Düşük ücretlerle konaklayabileceğiniz otellerin ve az sayıda misafir ağırlayan butik otellerin de olduğu bilgisini aktaralım.

 

 

Antalya’nın en büyük beldelerinden biri ve yerli turistlerden de ilgi görmeye devam ediyor. Eğer bu beldede doyasıya bir tatil yapmak ve aktivitelerden faydalanmak isterseniz en az 3 gününüzü ayırmanız gerektiğini de belirtelim. Öncesinde ise kendinize uygun bir otel bulun!

Haber Tarihi: 16 Eylül 2020 Çarşamba 07:54Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/antalyada-rotayi-hangi-tatil-beldesine-cevirmeli-399700-haber/