Elektrikli Yerden Isıtma Sistemleri

Elektrikli yerden ısıtma sistemleri, dijital panellerle entegre edilerek kusursuz bir şekilde çalışmaktadır. Kolay kurulum ve uzun süreli bir kullanım sağlayacak profesyonel bir yerden ısıtma sistemi için ağır kış koşullarında hava sıcaklığını değiştirecek şekilde etkili bir kullanım sağlar.

Elektrikli yerden ısıtma sistemleri, dijital panellerle entegre edilerek kusursuz bir şekilde çalışmaktadır. Kolay kurulum ve uzun süreli bir kullanım sağlayacak profesyonel bir yerden ısıtma sistemi için ağır kış koşullarında hava sıcaklığını değiştirecek şekilde etkili bir kullanım sağlar. Dış alan ve iç alanlar için özel teknik özelliklere ve donanımlara sahiptir.
 

Dış Mekan Yerden Isıtma Sistemleri
 

Dış mekanda buzlanma ve neme karşı çatı, zemin ve rampa alanlarının ısıyla donma olmamasını sağlamaktadır. Rampa ısıtma, özellikle yolların buzlanmaması ve karların erimesi için ideal bir teknolojiyle zemin altına kablolu sistemlerin kurulması sağlanacak şekilde monte edilir.
 

Türkiye’de ağır kış koşullarının yaşandığı, örneğin Erzurum veya Kars ya da Ankara gibi bölgelerde çatı ısıtma sistemleriyle çatıda oluşan donmaların azaltılması sağlanır. Bu şekilde profesyonel bir ısı sisteminin kurulması için Isıtmax ailesi, son teknoloji teknik donanımlarla dış mekana uygun ısı sistemlerinin oluşturulmasını sağlayacaktır. Buzlanma riskini en aza indiren sistemler için kabloyla enerji akışının oluşmasına yönelik monte işlemi gerçekleştirilecektir.
 

İç Mekan Yerden Isıtma Sistemleri
 

Elektrikli kablolu sistemler, özellikle iç mekanların ısısının homojen bir şekilde dağılması için ideal bir performans sergilemektedir. Bu alanda ihtiyacınız olan bütün sistemlerin oluşması için profesyonel bir teknik ekiple çalışılarak endüstriyel ısıtma sistemlerinin oluşturulması sağlanmakta aynı zamanda ekonomik koşulların oluşturulmasına dikkat edilmektedir.
 

İç mekan ısıtmalarında geleneksel Türk hamamı ısıtma sistemlerinin kurulması mermer ve zemine inşa edilirken aynı zamanda suyla temasın kesilmesi, hamamda nem oranının sağlanmasına dikkat edilmektedir. Hamam sistemlerinde, göbek taşı, duvar ve oturma alanlarının ısı sistemleriyle entegre edilmesi ve risk oranının düşürülmesi sağlanır. Endüstriyel alanda da üretim ve hizmet sektörlerine göre de iç mekan sistemler oluşturulur.
 

Elektrikli Yerden Isıtma Sistem Özellikleri
 

Yerden uygulanmakta olan ısıtma özellikleri, öncelikle elektrikli kablolarla yapılmaktadır. Bu alanda kullanılan son teknoloji ısı yayma ve suyla temasta kendini devre dışı bırakma özelliklerine sahip modeller, dünya çapında kullanılan ideal markalarla birlikte sunulmaktadır. Kış bahçesi, hamam, endüstriyel alanlar ve yol, çatı gibi alanlarda da kurulumu kolay bir şekilde yapılmaktadır. https://www.isitmax.com/ yerden ısıtma sitesini inceleyerek yerden ısıtma sistemleri hakkında detaylı bilgiye ulşabilirsiniz.

Haber Tarihi: 21 Eylül 2020 Pazartesi 22:36Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/elektrikli-yerden-isitma-sistemleri-399724-haber/