Kumandalı Helikopter Özellikleri

Çoğunlukla erkek çocuklarının en sevdiği oyuncak modelleri arasında yer alan helikopter oyuncakları günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte kumandalı hale getirilmiştir.

Çoğunlukla erkek çocuklarının en sevdiği oyuncak modelleri arasında yer alan helikopter oyuncakları günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte kumandalı hale getirilmiştir. Kumanda yardımı ile çalıştırılabilen bu oyuncak modeli uçma özelliği göstermektedir. Kumanda üzerinde yer alan yön tuşları ile yön verilen bu kumandalı helikopter oldukça eğlenceli bir oyuncak çeşididir. Oyuncak firmaları tarafından birçok model ve markada üretilen bu helikopter modelleri içerisinde uygun fiyatı ve içerisinde barındırdığı özellikler ile en çok tercih edilen model  vardem 3.5 Kanal Gyro helikopter modelidir. 
 

Vardem Kumandalı Helikopter

Kumandalı helikopter oyuncakları arasında en kaliteli modellerden bir tanesi olarak bilinen vardem 3.5 Kanal Gyro modeli şimdilerde oldukça sıklıkla tercih edilmektedir. Üstün teknolojilerin kullanılması ile üretilen bu model havada sabit olarak kalabilme özelliğine sahiptir. Bunun yanında 360 derecelik açılar ile kumanda üzerinde yer alan tuşlar yardımı ile aşağı, yukarı dönüş yapabilme özelliği göstermektedir. Pil yardımı ile çalışan bu ürün kumandası aynı zamanda şarj edilebilir özelliğe de sahiptir. Kumandalı helikopter modelleri için https://www.oyuncakbiziz.com/kumandali-helikopter sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Haber Tarihi: 29 Eylül 2020 Salı 09:10Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/kumandali-helikopter-ozellikleri-399760-haber/