Suni Kürk Nedir?

Gerçek hayvan derileri kullanılmadan üretilen kürk kumaşı suni kürk olarak adlandırılmaktadır. Özellikleri gereği gerçeğinden ayırt edilemeyen bu kürk kumaşın oldukça eski bir kökene dayanmaktadır

Gerçek hayvan derileri kullanılmadan üretilen kürk kumaşı suni kürk olarak adlandırılmaktadır. Özellikleri gereği gerçeğinden ayırt edilemeyen bu kürk kumaşın oldukça eski bir kökene dayanmaktadır. O günden bu güne özelliğini hiç kaybetmeden aksine çeşitlenerek mağaza vitrinlerindeki yerini alan suni kürk şimdilerde bayanların vazgeçilmez kış ürünleri arasında yer almaktadır. Görüntüsündeki şık detaylar, farklı renk ve desen seçenekleri, sıcacık ve yumuşak yapısı gibi özellikler ile ön plana çıkan bu kürk ürünleri giderek artış gösteren talepler doğrultusunda daha da çeşitlenmektedir. Hazır giyim sektörü tarafından üretilen bu suni kürk ürünlerinde renk ve pofuduk olma özelliği ön plandadır.
 

Suni Kürk Tercih Nedenleri

Son yıllarda hızlı bir gelişme gösteren suni kürk ürünleri gerçek kürkü geride bırakmıştır. Güzel bir görünüm için katledilen hayvanların sıklıkla gündeme gelmesi bu suni modelin çıkmasına zemin hazırlamıştır. Ayrıca gerçeğine göre daha uygun fiyatlar ile satışa sunulmakta olan bu suni modeller hem kürk görünümü sağlamakta hem de uygun fiyat aralıkları ile vitrinlerdeki yerini almaktadır. Bu kürk modelleri ve fiyatları için https://www.markosin.com/kadin-suni-kurk sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haber Tarihi: 29 Eylül 2020 Salı 10:11Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/suni-kurk-nedir-399764-haber/