Tektaş Modelleri

Tektaş yüzükler hiçbir zaman eskimeyen, modası geçmeyen ve her zaman bir kadının rüyalarını süsleyebilecek özellikte olan takılardandır

Tektaş yüzükler hiçbir zaman eskimeyen, modası geçmeyen ve her zaman bir kadının rüyalarını süsleyebilecek özellikte olan takılardandır. Farklı taşlardan oluşan tektaş modelleri aynı zamanda farklı desenlere de sahiptirler. Her zevke hitap edebilen ve her ortamda rahatlıkla kullanılabilen modelleri ile sevginin ve aşkın en somut halidir. Özel günlerin en vazgeçilmez hediyesi, aynı zamanda da sevdiğiniz ve değer verdiğiniz kadını mutlu etmenin en kolay yoludur. Farklı altın renkleri ve desenleri ile en yeni modeller nazik parmaklarda yerini alıyor.
 

En Yeni Tektaş Modelleri
 

Her geçen gün kendini yenileyen tasarımlar ile vitrinleri süsleyen, ışıl ışıl yapan tektaş modelleri modasını her daim koruyor. Özellikle de pırlanta olanlar hem vitrinlerde hem parmaklarda şıklığın önünü açıyor. Sadelikten hoşlanan kadınlar için düz modeller, şıklığından ödün vermeyen kadınlar için özel tasarım modeller üretilmektedir. Farklı karatlardaki pırlantalar farklı modellerle karşımıza çıkıyor. Klasik modeller ve en özel tasarımlar ile şıklıkta yarışan yüzükler seçimde de zorluyor. En şık modeller https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-tektas-yuzuk sayfasında bulunmaktadır.

Haber Tarihi: 29 Eylül 2020 Salı 10:12Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/tektas-modelleri-399765-haber/