Emre Aşık karakola sığındı: Beni koruyun

Emre Aşık-Yağmur Sarnıç çiftinin boşanma hikayesi yeni bir hal aldı. Yağmur Sarnıç hakkında tehdit ve adam öldürmeye teşebbüsten ağır ceza mahkemesinde dava açılmasına karar verildi.
Emre Aşık-Yağmur Sarnıç çiftinin boşanma hikayesi yeni bir hal aldı. Yağmur Sarnıç hakkında tehdit ve adam öldürmeye teşebbüsten ağır ceza mahkemesinde dava açılmasına karar verildi. Emre Aşık ise önceki gün avukatıyla birlikte Ataşehir Asayiş Büro Amirliği’ne giderek eşi Yağmur Sarnıç tarafından tehdit edildiğine dair yaklaşık iki saat ifade verdi. Emre Aşık’ın ifadesinden sonra polis ekipleri Yağmur Sarnıç'ı kaldığı siteden alıp karakola götürdü. Sarnıç, tehdit ve adam öldürmeye teşebbüsten 9 saat ifade verdi.
 
Sabah gazetesinin haberine göre; eski futbolcu Emre Aşık, eşi Yağmur Sarnıç tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle karakola başvurdu.
 
Avukatı "Yağmur Sarnıç hakkında adam öldürmeye teşebbüs suçundan dava açıldı. Emre Aşık'a yönelik tehdit mesajlarıyla ilgili de koruma kararı aldırdık" dedi.
 
Boşanma davaları yılan hikayesine dönen eski futbolcu Emre Aşık ve eşi Yağmur Sarnıç cephesinde yeni bir olay yaşandı. Emre Aşık, önceki gün öğlen saatlerinde Ataşehir Asayiş Büro Amirliği'ne giderek eşi tarafından tehdit edildiğine dair iki saat ifade verdi.
 
Aşık, çıkışta avukatıyla açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin, "Tehdit edildiğinize dair haberler çıktı. Başınıza silah dayandığı ve kendi mezarınızı kazdığınız doğru mu?" sorularına avukatı cevap verdi.
 
Aşık'ın avukatı, "Bununla ilgili olarak Düzce Ağır Ceza Mahkemesi'ne adam öldürmeye tam teşebbüsten dolayı şüpheli hakkında kamu davası açıldı. Yargılama devam ederken yine bir ihbar alındı. İhbarı savcılık değerlendirdi. Biz de ifademizi verdik. Bununla ilgili soruşturma devam ediyor" diye konuştu.
Haber Tarihi: 29 Eylül 2020 Salı 10:28Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/emre-asik-karakola-sigindi-beni-koruyun-399768-haber/