MasterChef'te Didem, Mehmet Şefi kızdırdı!

MasterChef Türkiye'nin dün akşamki bölümünde, dokunulmazlığı kaybeden takım yarışmacıları, Danilo Zanna'nın özel tarifi olan ratatouille yapmak için yarıştı. Yarışmacılardan Didem, şeflerin karşısına kötü bir tabakla çıktı. Mehmet Şef, Didem'e "Senin burada ömrün uzun değil" dedi.
MasterChef Türkiye'nin 9. haftasındaki ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanınca kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı kazanmak isteyen yarışmacılar, Danilo Şef'in imza tabağı olan ratatouille yemeğini yaparak yarıştılar.
 
Ancak yarışmacılardan Didem, yemeğini yetiştiremedi ve dağınık bir tabakla şeflerin karşısına çıktı.
 
Yemeği ilk tadan Somer Sivrioğlu, "Toparlanman lazım. Emeğine yazık" dedi.
 
"ÖMRÜN UZUN DEĞİL"
 
Mehmet Şef ise tabağı görünce yemeği bile tatmadı. Mehmet Yalçınkaya, "Bu iş böyle yürümez. Sen buraya yedeklerden geldin. Herkes bir koşuyorsa sen üç koşacaksın. Bu bize bildiğin bir özensizlik. Ben olsam gece de uyumam. Burada çok çalışıp efsane olacaksın. Yoksa senin ömrün burada uzun değil" dedi.
 
Didem ise "Kasnağı çıkartırken çok sık dizemediğim için bozuldu. Bu defa ikinci tabağa geçtim ancak bozulduğu için orada da düzeltemedim" sözleriyle kendini savundu.
 
MasterChef 2020 son bölümde bireysel dokunulmazlığı kazanan isim ise Ayyüce oldu.
Haber Tarihi: 14 Ekim 2020 Çarşamba 10:35Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/masterchefte-didem-mehmet-sefi-kizdirdi-399897-haber/