Okey Oyna, Okeyin İncelikleri Nelerdir?

Okey Oyna ile siz de istediğiniz kadar okey oynayabilirsiniz. Bu alanda uzmanlaşmak isterseniz defalarca kez pratik yapmanız gerekecektir.

Okey Oyna ile siz de istediğiniz kadar okey oynayabilirsiniz. Bu alanda uzmanlaşmak isterseniz defalarca kez pratik yapmanız gerekecektir. Farklı insanlarla, farklı oyunlarda karşılaşmanız sizin oyunu daha iyi öğrenebilmeniz açısından bir pratiklik sağlayacaktır. Online okey oyna ya da günlük hayatta seçtiğiniz 4 kişi ile beraber de okey oynayabilirsiniz. Evinizde, otobüste, iş yerinizde, sıkıldığınız anlarda uygulamayı indirerek daima bu zevke en yakın olan siz olabilirsiniz. İster rastgele birileriyle oynayın ister kendi arkadaşlarınızı mail ve ya numara üzerinden davet edin. Bu şekilde onlarla da dışarıda beraber oynuyor gibi yan yana hissinde oynayabilir ve keyifli bir şekilde zaman geçirebilirsiniz.

Tavla Oyna, Tavlanın İncelikleri nelerdir?

Tavla Oyna bir masaüstü tavla oynama sitesidir. Eriştiğiniz sitede üyelik oluşturarak online ücretsiz ve hızlı bir şekilde tavla oynayabilirsiniz. İsterseniz oyuna arkadaşlarınızı mail ya da numara üzerinden davet edebilir bu sayede tanıdığınız insanlarla da oynayabilirsiniz. Bunu yapmak istemezseniz site size müsait olan online bir kullanıcıyı rakip olarak atayacaktır. Rakibinizle çetin bir mücadeleye gireceksiniz. Eğer başka zaman aralıklarında beraber oynamak isterseniz ise kullanıcıyı kaydederek daha sonra oyuna tekrar çağırabilirsiniz. Tavla oyna tamamen ücretsiz bir sitedir. Ücretli tavla sitelerine paranızı vermeden önce sitemizi inceleyerek ve üyeliğinizle girerek siz de farkımızı anlayabilir ve tamamen ücretsiz şekilde bu oyunu oynayabilirsiniz.

Batak Oyna, Batak Oyununun İncelikleri Nelerdir?

Batak Oyna ve batak oynamaya dair bilgiler edinmek isterseniz sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bundan önce size batak oynamanın bazı kolay yollarını öğretmemiz gerekiyor. Batak oyna masa etrafında dört kişinin oturması gerekir. Bu dört kişiden birinin kartları karması gerekir. Bu kişiye kart karıcı da denmektedir. Solundaki herhangi birine döner ve kartların kesilmesini ister. Bu batak oyununa has bir terimdir. Oyuncu ardından kesilen yerden desteyi bölerek oyuna başlarlar. Her oyuncu için 13 kağıt dağıtılır. Dağıtıcının solundaki kişiye mecburcu denir. Mecburcu bir teklif sunar eli yeterince iyi değilse pas diyerek geçebilir. Bunun ardından sıra bir sonraki oyuncuya geçer.

Bir çok oyunu ücretsiz olarak oynaya bileceğiniz oyunlaroyna.org sitesine sizleri de bekleriz.

Haber Tarihi: 01 Aralık 2020 Salı 09:41Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/okey-oyna-okeyin-incelikleri-nelerdir-400234-haber/