MasterChef'te düelloyu kim kazandı?

TV8'in sevilen yemek yarışması MasterChef, 7 Aralık Pazartesi akşamı 116. bölümüyle ekranlara geldi. Son 6 yarışmacının kaldığı programda son kez kaptanlık oyunu ve kaptanlık düellosu yapıldı. Peki MasterChef 2020'nin son kaptanları kimler oldu?
Büyük finale sayılı günler kala heyecanın arttığı MasterChef'te Ebru'nun elenmesinin ardından mavi ve kırmızı takım son kez kuruldu.
 
Dün akşam yayınlanan yeni bölümde; yarışmacılar kaptanlık için tezgah başına geçti. Kaptanlık oyununda Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacılardan on adet çöp şiş yapmasını istedi.
 
Bu menüyü hazırlamaları için şefler yarışmacılara tam 45 dakika süre verdi. Sürenin sonunda şefler yapılan yemeklerin tadımını yaptı ve en iyi çöp şişi yapan isimler Serhat, Sefa ve Emir oldu.
 
Bu yarışmacılar arasında üçüncü olan Emir olurken, şefler kaptanlık oyununun kazananı olarak Sefa'yı açıkladı. Sefa karşı takımın kaptanlığına Emir'i getirdi.
 
TAKIMLAR SON KEZ KURULDU

MasterChef'te son takım kaptanlarının belli olmasının ardından kırmızı ve mavi takım yeniden kuruldu. Sefa ve Emir takımlarına güçlü buldukları isimleri aldı.
 
Mavi takım kaptanı olan Sefa, Barbaros ve Serhat'ı takımına aldı. Kırmızı takım kaptanı olan Emir ise Özgül ve Eray'ı takımına seçti.
Haber Tarihi: 08 Aralık 2020 Salı 14:20Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/masterchefte-duelloyu-kim-kazandi-400285-haber/