CoreByte İzmir'de Faaliyetlerine Başladı

Tamamen yerli kaynaklarla geliştirilen; Türkiye ve Avrupa'da yüz binlerce oyuncu tarafından oynanan "Sabotaj" oyunu geliştiricileri tarafından kurulan COREBYTE Teknoloji İzmir’de faaliyetlerine başladı.

Tamamen yerli kaynaklarla geliştirilen; Türkiye ve Avrupa'da yüz binlerce oyuncu tarafından oynanan "Sabotaj" oyunu geliştiricileri tarafından kurulan COREBYTE Teknoloji İzmir’de faaliyetlerine başladı. Türkiye'de sektöre yeni bir soluk getiren COREBYTE, Türkiye’nin oyun geliştirme alanında hizmet sunan ilk yazılım geliştirme şirketi olarak; PC ve mobil oyun geliştiren stüdyolara oyun alt yapı desteği sağlamanın yanı sıra, PC ve mobil oyunların sunucular üzerinden haberleşmeleri için güvenli alt yapıların kurulması, web servis, mikro servis ve API hazırlama hizmetleri de sunuyor. Sunucular arası haberleşme için güvenli ve sadece oyuna özel olarak geliştirilen alt yapılar ile tüm dünyada oyun sektörüne inovatif çözümler sunuyor.
 

CoreByte Ne Yapıyor
 

CoreByte kurulduğu günden bugüne teknoloji ve inovasyon odağında edindiği bilgi, birikim ve deneyimle; müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ediyor; mimarisi güçlü, sürdürülebilir ve katma değerli sistemlere dönüştürüyor. CoreByte, vermiş olduğu oyun geliştirme hizmetlerine ek olarak; kişisel web sitelerinden, kurumsal web sitelerine, e-ticaret yazılımlarından, özel yazılım web projelerine, stok ve sipariş takip yazılımlarından sanal pos ve kargo entegrasyonlarına, özel API servislerinin yazılmasından mikro servisler ile entegrasyonuna, CRM ve ERP yazılımlarının geliştirilmesinden SEO hizmetlerine kadar pek çok konuda hizmet vererek müşterilerini geleceğe taşıyor.


 

Corebyte Teknolojisi Müşterilerine Ne Gibi Avantajlar Sağlıyor

CoreByte, Dijital dönüşüm sürecinin her bir basamağında şirketlerin ihtiyaçlarını doğru analiz ederek olağanüstü deneyimler yaşatmak; ölçülebilir değişimler ve pozitif sonuçlar inşa etmek vizyonuyla hizmet verdiği şirketlere uzun vadede büyük katkılar sağlamayı hedeflemektedir. Kurumsal ihtiyaçlar ve kullanıcı deneyimi odaklı, sürdürülebilir ve ölçeklendirilebilir iş modelleri üzerine kurgulanan inovatif çözümlerle iş gücünden, harcamalardan ve zamandan tasarruf ederek işletmenizi geleceğe taşımak CoreByteTeknolojileri ile artık daha hızlı ve kolay.
 

 

‘CoreByte’ın yazılım geliştirme ekibinin, mevcut iş akış sürecinizle uyumlu ve sadece size özel olarak geliştireceği; izlenebilir, ölçülebilir, otomatize ve entegre çalışan, her türlü platform veya cihazdan veri toplayan, derleyen veya onlara veri gönderebilen yazılım çözümleri ile işletmenizi bir adım öteye taşıyın.’

 

 

 

 

CoreByte’ın işletmelere sunduğu teknolojik imkanlardan faydalanarak, uzun vadede marka değerinizi güçlendirebilir dijital dönüşüm sürecinizi hızlandırarak büyük finansal tasarruflar elde edebilirsiniz. Şirketinizin, her geçen gün değişen ve gelişen teknoloji sürecinde rakiplerinden geri kalmamasını CoreByte Teknoloji’yi tercih ederek sağlayabilirsiniz.

Haber Tarihi: 11 Ekim 2021 Pazartesi 11:14Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/corebyte-izmirde-faaliyetlerine-basladi-401578-haber/