Soğuklara Karşı Erkek Mont Modelleri

Yeni sezon erkek kışlık mont modelleri bu yıl da birbirinden renkli çeşitleri ile karşınıza çıkıyor. Seçimleri zorlaştıran ürün yelpazesi çoğu zaman bizleri ihtiyaç dışı alışverişler yapmak durumunda bırakabiliyor

Yeni sezon erkek kışlık mont modelleri bu yıl da birbirinden renkli çeşitleri ile karşınıza çıkıyor. Seçimleri zorlaştıran ürün yelpazesi çoğu zaman bizleri ihtiyaç dışı alışverişler yapmak durumunda bırakabiliyor. “Bu sezon doğru montu seçeceğim” diyorsanız ve şimdiden araştırmalara başladıysanız hangi modeli alacağınızı gelin birlikte keşfedelim. Önce kısaca kışlık mont modellerini tanıyalım ve hangi model nasıl kombinlenmeli bakalım.
 

Tarzınıza ve zevkinize uygun mont modelini seçmenize yardımcı olacak bu iki başlığa göz atmadan kararınızı vermeyin.
 

Kışlık Mont Modelleri ve Öne Çıkan Farkları
 

Montlar çeşit çeşit olsa da iyi bir montu öne çıkaran özellikler sayılıdır. Seçim yaparken bu özellikleri bilirseniz işiniz kolaylaşır. Unutmayın kötü hava yoktur, yanlış kıyafet vardır!
 

Size en uygun kışlık erkek mont modelleri ve bunların kullanım tarzlarını yakından tanıyalım:
 

Şişme mont, her sezon giyebileceğiniz bu model daha çok spor kombinlere yakışmaktadır. Bu mont türünün öne çıkan özelliği sıcak havayı hapsetmesidir ve soğuk havalarda oldukça kullanışlı olmasıdır.
 

Kapüşonlu mont, hemen her modelde karşımıza çıkmaktadır. Tasarım olarak değişen kapüşon modelleri kürklü modelleri ile dikkat çekmektedir.
 

Ceket mont modelleri, kısa kesim olan bu modeller ceket tarzında bir görünüme sahiptir. Kısa boylu erkeklere yakışan ceket montlar klasik ve casual tarzda kullanılabilir.
 

Yünlü montlar, yün veya kaşe olarak karşımıza çıkan bu mont türü suya dayanıklı değildir. Eğer iklim koşulları bakımından yağmurlu havaların yoğun olduğu bir bölgede iseniz bu mont türünü seçmenizi önermiyoruz.
 

Dik yaka mont, boyun bölgesini sıcak tutmasının yanı sıra tarzınıza ayrı bir hava katan mont türüdür. Biraz da resmi modellerde ve klasik kombinlerde dik yakalı tasarımları tercih edebilirsiniz.
 

Su geçirmez mont modelleri, kışın yağışlı günleri içinkurtarıcı bir model olan bu ürünler her gardıropta mutlaka bulunmalıdır.
 

Mont Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?
 

En İyi Erkek Mont Kombinleri
 

Kombinlerinizde kullanacağınız montun modeli tarzınızla uyumlu olmalıdır. Spor tarzlar için fermuarlı modeller, klasik tarzlar için düğmeli modeller gibi bir ayrıma gidilebilir. Bunun dışında vintage bir tarzınız varsa kruvaze mont modelleri tarzınız için ideal olacaktır.
 

Mont kombinlerinde pantolon ve bot seçimi önem taşımaktadır. Görüntü olarak daha fazla ön planda olan pantolon ve botlar, montunuz ile renk ve desen bakımından uyumlu olmalıdır. Montunuzun rengi siyah ise siyah bot, kahverengi ise kahverengi botlar ile stilinizi tamamlanmalıdır. Ekoseli mont modeli giyiyorsanız pantolon seçimini düz ve desensiz modellerden yana yapmalısınız. Spor tarzlar için şişme puf montlar seçilmeli, klasik tarzlar için kaban modelleri tercih edilmelidir. Ayrıca siyah mont ve gri tonlarının her kombinle uyumlu olacağı unutulmamalıdır.

 

Mont ile yaptığınız kombinleri şal ve atkı gibi aksesuarlar ile de tamamlayarak dış görünümünüzü daha dikkat çeker bir hale getirebilirsiniz.
 

Yeni Sezon Erkek Mont Fiyatları
 

Katmanlı giyimin harika görünmesinin sırrı iyi bir mont modeli seçiminden geçiyor. En iyi mont modelleri de erkek giyiminde kendini kanıtlamış bir marka olan D’S damat terziliğiyle sizlerle buluşuyor. Yeni sezonda sırtınızdan düşmeyecek günlük mont modellerine uygun fiyatlarla sahip olmak için https://www.dsdamat.com/ürünlerini inceleyebilirsiniz.
 

D’S damat mont modellerine bakmadan kış alışverişinize başlamayın!

Haber Tarihi: 15 Ekim 2021 Cuma 15:53Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/soguklara-karsi-erkek-mont-modelleri-401585-haber/