En Etkili ve Hızlı İngilizce Öğrenme Modeli: Level Plus

Günümüz insanı İngilizce bilmeye neredeyse zorunlu bir hale geldi. Bilgi teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte tüm dünya birbiriyle iletişim halinde ve bu iletişimin ortak dili İngilizcedir.

Günümüz insanı İngilizce bilmeye neredeyse zorunlu bir hale geldi. Bilgi teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte tüm dünya birbiriyle iletişim halinde ve bu iletişimin ortak dili İngilizcedir. Fakat günlük yaşam koşuşturması içerisinde çoğu insan hem düzenli olarak eğitim alamıyor hem de yeterli motivasyonu bulmakta çok zorlanıyor. Peki İngilizceyi nasıl öğreneceğiz? Sorunun cevabı Level Plus Eğitim Modeli’nde.
 

 


 

Level Plus Eğitim Modeli
 

Yabancı dil eğitimi sektöründe yıllardır sürdürdüğü çalışmalar ile dikkat çeken Level Plus, farklı sektörlerdeki birçok firmaya yabancı dil alanında uzman eğitmen desteği veriyor. Level Plus’ın sadece İngilizce değil, her dil için bulunan alanında uzman eğitmenleri, birebir eğitim teknikleri (Level Plus Eğitim Modeli) ile bireylerin kısa sürede yabancı dil konusunda istedikleri seviyeye gelmelerini sağlıyor.
 


 

Level Plus Eğitim Modeli ile kişiye özel eğitimler
 

Özellikle online eğitimin oldukça popüler olduğu günümüzde Level Plus, online olarak birebir eğitimler sunar. Eğitimde ders saati içerisinde sadece İngilizce konuşarak dile adapte olmanız en hızlı şekilde sağlanır. Level Plus Eğitim Modeli ile eğitmenler, sizleri hiçbir şekilde baskı altında bırakmayarak rahat bir konuşma pratiği yapabilmenizi sağlar. Bunun yanı sıra Level Plus, ders saatlerini kişiye özel olarak hazırlar ve bu esneklik sayesinde siz eğitime değil, eğitim size ayak uydurur.
 

İlk seanstan itibaren verimlilik
 

İngilizce’yi etkili ve hızlı bir şekilde öğrenmek için alacağınız eğitimler son derece önemlidir. Level Plus eğitimlerinde gelişmiş ders içerikleri ile etkili bir şekilde İngilizce konuşmanız sağlanır. Ayrıca derslerde tekrar yöntemi uygulanarak gelişiminiz bizzat takip edilmektedir.
 


 

Kariyer hedefinize yönelik ders içerikleri
 

Günümüzde daha iyi konumlarda kariyer yapabilmek için İngilizce bilmek son derece önemlidir. Level Plus eğitim modelinde, kariyer hedefinize yönelik ders içerikleri hazırlanarak bu içerikler üzerinden ilerleme sağlanır. Ezberlemeden uzak tamamen öğrenme odaklı olan eğitimler ile daha iyi bir kariyer fırsatı yakalayabilirsiniz.

 

Ders boyunca yoğun konuşma pratiği
 

Etkili bir İngilizce için konuşma pratiği son derece önemlidir. https://levelplusegitim.com/  bu noktada belirlenen plan doğrultusunda ders saati içerisinde yoğun olarak konuşma pratiği yaptırarak, yabancı dil eğitimlerinde herkesin zorlandığı konuşmayı (speaking) en hızlı şekilde hızlandırır. Yapılan bu pratikler ile konuşmanız her ders boyunca gelişme gösterir.

Haber Tarihi: 16 Kasım 2021 Salı 19:26Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/en-etkili-ve-hizli-ingilizce-ogrenme-modeli-level-plus-401667-haber/