Neden İrlanda Dil Okulları?

İrlanda dil okulları son senelerde oldukça popüler bir şekilde tercih edilmeye başlanmıştır.

İrlanda dil okulları son senelerde oldukça popüler bir şekilde tercih edilmeye başlanmıştır. Bu nedeni ülke genelinde bulanan tüm dil eğitimi veren kurumların belirli bir kalite standardına sahip olmasının yanı sıra İrlandanın Avrupa üssü olması da oldukça etkilidir. İrlanda doğal güzellikleri, yüksek yaşam standardı ve eğlenceleri ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. İrlandada Dublin de dahil olmak üzere ülkenin genelinde onlarca kaliteli ve akredite edilmiş dil okulları bulunur.
 

İrlanda dil okullarında sınıf mevcudu ortalaması bir hayli düşüktür. Bu nedenle eğitmenler, öğrencilerinin bireysel ihtiyaçlarına daha fazla odaklanmasını ve öğrencilerin derslerde daha fazla pratik yapması anlamına gelmektedir. İrlanda, Kuzey Avrupadaki konumundan dolayı ülkemize 4 saatlik bir uçuş mesafesinde yer alır. İlk defa yurt dışına eğitim almak için çıkacak olan öğrenciler için ideal bir merkezdir.
 

Dünyaca ünlü teknoloji şirketlerinin büyük bir kısmının Avrupa merkezleri İrlandanın Dublin şehrindedir. Apple, Amazon, Microsoft, Google gibi şirketler bunlardan sadece birkaç tanesidir. İrlanda misafirperver halkı ve zengin kültürünün yanı sıra sosyal ve ekonomik bakımdan oldukça ilerde olan bir ülkedir. Bu yüzden dil okulunda eğitim alırken aynı zamanda çalışma olanağı sunan, eşsiz fırsatlarla dolu bir ülkedir.
 

İrlandada İngilizce Kursu
 

İrlanda devleti uzun dönem dil eğitimi alan öğrencilere haftalık 20 saatlik yasal bir çalışma izni vermektedir. Uzun dönem dil eğitimi 25 hafta ve daha uzun süreli olabilir. Bu çalışma izni sayesinde öğrenciler dil eğitimleri devam ederken öğrendiklerini pratiğe dökme şansına sahip olurlar. Anı zamanda yaşamsal giderlerinin bir kısmını da karşılayabilirler. Ülkenize geri döndüğünüzde CVnizde hem İrlanda dil okulları hem de ur dışında çalışma tecrübeniz olacaktır.  
  

İrlanda dil okullarında dil eğitimi maliyeti Amerika ve İngiltereden çok daha uygundur. Bunun yanı sıra uzun süreli dil eğitimi öğrencisi iseniz çalışarak kazandığınız para sayesinde bütçenizi de oldukça rahatlatabilirsiniz. Son yıllarda oldukça popüler olan İrlanda dil okulları, diğer dil eğitimi veren ülkelere göre daha düşük Türk öğrenci oranlarına sahiptir.
 

İrlanda Dil Okulları Fiyatları

İrlandanın para birimi Eurodur. Euro kullanılmasından dolayı İrlanda dil okulları İngiltere ile kıyaslandığı zaman oldukça uygundur. İrlanda, Türkiye ve birden fazla Avrupa ülkesi de dahil dil eğitimi almak isteyen öğrenciler tarafından tercih edilen bir ülkedir. İrlanda dil okulu ücretleri, dil eğitiminin süresine ve eğitim alacağınız şehre göre farklılıklar gösterebilmektedir. İrlandada bulunan dil okulları bazı dönemlerde eğitim fiyatlarında değişiklik yaparak kampanyalar düzenlemektedir.
 

Genel olarak İrlandada dil eğitimi almak isteyen öğrenciler 8 haftalık bir program için yaklaşık olarak 1000 Eurodan başlayan ücret ödeyebilmektedir. İrlanda dil okullarının uygun bir fiyata sahip olması nedeni ile öğrencileri cezbetmektedir.
 

İrlanda Dil Okulları Vizesi
 

İrlandadan eğitim vizesi alabilmeniz için en az 15 saatlik olan bir programa kayıt yaptırmanız gerekir. İrlanda hükümeti dil okulları vizelerinde iki seçenek sunmaktadır. Bunlar C ve D eğitim vizeleridir. C tipi eğitim vizesi 90 gün ve daha az bir süre için verilmektedir ve çalışma izni sunmamaktadır. D tipi eğitim vizesinde ise 90 günün üzerinde dil eğitimi için verilmektedir. D tipi eğitim vizesinde çalışma iznine de sahip olursunuz. D tipi eğitim vizesinde oturum kartınız çıktığı anda çalışmaya başlayabilirsiniz.
 

İrlanda dil okullarında eğitim almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.
 

https://alternatifecs.com/irlanda-dil-okullari/

Haber Tarihi: 09 Aralık 2021 Perşembe 18:18Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/neden-irlanda-dil-okullari-401761-haber/