Özbekistan Lojistik Hizmetleri

Özbekistan Orta Asya tarafında yer alır ve bağımsız bir Türk devletidir. Türkiye ile Özbekistan arasında yıl boyunca çok fazla nakliye hizmeti bulunur.

Özbekistan Orta Asya tarafında yer alır ve bağımsız bir Türk devletidir. Türkiye ile Özbekistan arasında yıl boyunca çok fazla nakliye hizmeti bulunur. Bizler de Özbekistan lojistik hizmetleri kapsamında gereken desteği sunarak başarılı taşımacılık faaliyetlerini yürütmekteyiz. Saygınlar Nakliyat firması olarak bu sektörde çok uzun zamandır hizmet vermekteyiz. Türkiye ile Özbekistan arasında taşınması gereken her türlü taşımacılığı gerçekleştirmekte ve son derece güvenilir hizmetler vermekteyiz.
 

Özbekistan nakliye alanında çok farklı çalışmalara imza atmaktayız. Ağır yük taşımacılığı, konteyner taşımacılığı ve proje taşımacılığı kapsamında karayolu, havayolu ve denizyolu nakliye işlemlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Müşteri odaklı hareket eden firmamız taleplerinizi karşılayacak düzeyde hizmetler vermekte olup fiyatlandırmayı son aşamaya bırakmaktadır. Saygınlar Nakliyat olarak istek ve taleplerinize en doğru çözümü sunmaktayız.
 

Özbekistan Frigo Nakliye
 

Özbekistan frigo nakliyehizmetleri kapsamında tüm soğuk zincir kategorisi arasında yer alan ürünlerinizin taşımacılığını ülkeye gerçekleştirmekteyiz. Bu ürünler arasında yaş meyve sebze, dondurulmuş gıda, meşrubat, kimyasal ürün, ilaç ve hammadde yer almaktadır. Bu ürünlerin artı eksi derecelerde taşınarak muhafaza edilmesi gerekir. Bizler de ısı sensörlü araçlarımız sayesinde ürünlerinize hiçbir zarar vermeden adrese ulaştırmaktayız.
 

Saygınlar Nakliyatolarak frigo taşımacılık yapabilmek adına soğutuculu frigo dorse kullanmaktayız. Bu sayede yol boyunca ürünleriniz besin değerini kaybetmez ve tazeliğini korur. Yıllardır gerçekleştirmekte olduğumuz frigo taşımacılık alanında hiçbir sorun yaşamadık. Siz de soğuk zincir ürünlerinizi tecrübeli firmamız aracılığı ile Özbekistan’a gönderebilirsiniz.
 

Özbekistan Parsiyel Nakliye
 

Özbekistan parsiyel nakliyehizmetlerimiz son hızı ile devam etmektedir. Parça eşya taşımacılığı anlamına gelen parsiyel nakliye, uzmanlık gerektiren bir sektördür. Firmamız Saygınlar Nakliyat olarak tecrübeli elemanlarımız ve geniş araç filomuz ile parsiyel eşyalarınızı Türkiye Özbekistan arası taşımaktayız. Taşımakta olduğumuz eşyalar arasında elektronik, beyaz eşya, tekstil ürünü ve aksesuarlar yer almaktadır. Daha pek çok parça eşyanızı tırlarımız aracılığı ile Özbekistan’a ulaştırabilirsiniz.
 

Parsiyel eşya taşımacılığı için firmamız bölmeli parsiyel tırlar barındırmaktadır. Müşterilerimize göre bölmelere ayırdığımız kasalara eşyalarınızı itina ile yerleştirmekteyiz. Böylece yolculuk esnasında kırılma ve hasar görme gibi durumların da önüne geçmekteyiz. Parsiyel eşya  taşımacılığı hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimiz vakitten tasarruf sağlayarak beklemeden ürünlerini ülkeye sevk edebilmektedir.
 

Özbekistan Nakliye Fiyatları

Özbekistan nakliye fiyatlarıfirmamız tarafından makul seviyelerde verilmektedir. Ancak ücretlerimizi verilen hizmet detayları değiştireceğinden firmamızı arayarak bilgi almanız daha doğru olacaktır. Saygınlar Nakliyat olarak sizlere %100 kaliteli hizmet vermekte ve fiyatlarımızı da uygun skalalarda tutmaktayız.
 

Özbekistan Nakliye hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için tıklayın: https://www.sayginlarnakliyat.com/ozbekistan-nakliye

Haber Tarihi: 10 Aralık 2021 Cuma 16:37Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ozbekistan-lojistik-hizmetleri-401763-haber/