Harry Potter hayranları İstanbul'da buluştu

Tüm dünyayla eş zamanlı Türkiye’de gerçekleşen “Harry Potter ve Felsefe Taşı” filminin 20. yılına özel şenlik, serinin her yaştan binlerce hayranını İstanbul’da bir araya getirdi.
Tüm dünyayla eş zamanlı Türkiye’de gerçekleşen “Harry Potter ve Felsefe Taşı” filminin 20. yılına özel şenlik, serinin her yaştan binlerce hayranını İstanbul’da bir araya getirdi. Pandemi şartlarına uygun olarak, Sihir Dükkanı ev sahipliğinde düzenlenen  bu özel etkinlik kapsamında film,  Warner Bros.’un özel izniyle yıllar sonra beyazperdeye taşındı.
 
 
 
Kitapları milyonlarca satan, filmi gişe rekorları kıran “Harry Potter ve Felsefe Taşı” şenliğinde "Büyük Salon" teması canlandırılırken, yarışmalar ve çeşitli eğlenceli aktiviteler de gerçekleştirildi.
 
Harry Potter hayranlarının filme özel lisanlı ürünleri de satın alabildiği etkinlik kapsamında, Warner Bros.’un özel izniyle 9 salonda, 2 seans olarak gösterilen "Harry Potter ve Felsefe Taşı" filmini de binlerce kişi izledi.
Haber Tarihi: 13 Aralık 2021 Pazartesi 12:15Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/harry-potter-hayranlari-istanbulda-bulustu-401768-haber/