PttAVM'den indirim fırsatı! 25 bin firmada geçerli, "Yılın Son Pazarı Türkiye'nin Pazarı" kampanyası...

Yeni yıla sayılı günler kala alışveriş yapmayı planlayan vatandalar döviz kurunda görülen düşüşün fiyatlara yansımasını beklerken PttAVM harekete geçti. Yılın son indirim kampanyasını 25 bin firmanın katılımı ile başlattı. Kampanya 25 milyondan fazla üründe geçerli olacak.
Türkiye'nin yerli ve milli e-ticaret platformu PttAVM. com da 25 bin firma ve 25 milyondan fazla ürünle indirim için harekete geçti. Geçtiğimiz yıl başlattığı "Yılın Son Pazarı Türkiye'nin Pazarı" kampanyası kapsamında, bu pazar gününden başlayarak yılın ilk ışıklarına kadar tüm sektörlerde büyük indirimler yapacak. PttAVM.com'un Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, "Piyasaların normalleşmeye başlaması bizleri de olumlu etkileyecek. Döviz kurunda meydana gelen düşüş fiyatlarda etkisini gösterecek. Tüm sektörlerde üreticiler bu yıldan kalan ürünlerini bitirmek için platformumuzda buluşacak" diye konuştu. Döviz kurlarında aşağıya doğru yaşanan hareket e-ticaret sektörüne de indirim olarak yansıyacak. Çevikoğlu, dünya genelinde indirim ayı olarak görülen kasım ayından ne sektörün ne de vatandaşların umduğunu bulamadığını belirterek, "Bunda gerek döviz kurlarındaki oynaklık gerekse de tedarikçilerin tatmin etmeyen indirimleri etkili oldu" diye konuştu. Her yıl kasım ayında düzenlenen kampanyaları hatırlatan Hakan Çevikoğlu, "Geçtiğimiz yıl bize özgü bir indirim dönemi başlattık. Ülkemizin kendine özgü indirim gününün olmasını istedik ve her yılın son pazar gününü 'Yılın Son Pazarı, Türkiye'nin Pazarı' olarak ilan ettik. Oldukça sevildi. Bu uygulamayı bu yıl da büyük indirimlerle devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.
 
 
 
YILBAŞI ALIŞVERİŞLERİ ARTTI
 
Geçtiğimiz yıl pandemi döneminin yasakları içerisinde bir yılbaşı geçtiğini söyleyen Çevikoğlu, "Bu yıl daha farklı bir yıl sonu bizleri bekliyor. Alışverişler, hediyeleşmeler daha aktif olacak. Bunun etkisini şimdiden artan talepten görüyoruz. 26 Aralık günü çok ilgi çekecek indirimlerimizle yeni yılın ilk ışıklarına kadar firmaların stoklarını eriteceği yeni bir sürece öncülük edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.
 
MUHTEMEL FIRSATÇILIĞA KARŞI YAKIN TAKİP
 
Çevikoğlu, "Tüketicileri yüzde 25'ten 70'lere varan indirimlerle buluşturacağız. Kampanyamız pazar günü başlayacak ve yeni yılın ilk ışıklarına kadar sürecek. Bu dönem vatandaşlarımız için de, pazar yerimizde faaliyette olan satıcılarımız için de bir fırsat olacak. Muhtemel fırsatçılıkları da yakından takip edeceğiz" dedi (Sabah)
Haber Tarihi: 26 Aralık 2021 Pazar 13:44Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/pttavmden-indirim-firsati-25-bin-firmada-gecerli-yilin-son-pazari-turkiyenin-pazari-kampanyasi-401781-haber/