"Fiziğimi konuşuyorlar"

Fit hali ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan Hande Yener, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Sesi kadar iddialı sahne kıyafetleriyle de adından söz ettiren 48 yaşındaki şarkıcı, konu hakkında dikkat çeken bir yorumda bulundu.
Hande Yener, Nişantaşı'nda otoparka bıraktığı aracını beklediği sırada objektiflere yansıdı. Ünlü şarkıcı, “Kostüm provasından çıktım. Yılbaşı için elimde 3-4 tane kostüm var. Gece ikisini mutlaka giyeceğim” dedi.
 
DANSÇILARI COVİD OLDU
Dansçılarından ikisinin koronavirüse yakalandığını belirten Yener, “Kendimizi korumaya çalışıyoruz. İki dansçım Covid-19 oldu. İkisi de bugün test olacak. Sonuca göre konserde olacaklar. Olmazlarsa da yeni yılı evde geçirecekler. Sahne şovumuzun bir kısmı etkilenecek. Bende kostüm sayımı arttırdım” dedi.
 
Yılbaşını ailesiyle geçireceğini söyleyen şarkıcı, “Sevgilim burada ailesiyle olacak. Ben de ablam, yeğenim hep beraber Belarus’ta 2-3 gün tatil yapacağız. Yeğenim zaten bana vokal yapıyor. Öyle ailecek olacağız” ifadelerini kullandı.
 
"FİZİĞİM GALİBA PATLADI"
İddialı sahne kıyafetleriyle sık sık magazin gündemine gelen 48 yaşındaki popçu, “Fiziğimi konuşuyorlar. Fiziğim galiba patladı benim” yorumuyla dikkat çekti.
 
Yener, meslektaşı Atiye’nin “Pop müziğini kurtarmaya geliyorum” sözlerinin hatırlatılması üzerine, “Atiye’yi seviyorum. Popa bir şey olmadı, pop bitmiyor rahat olsun. Bakın işlere gidiyoruz” şeklinde konuştu.
 
"BEN CESUR YÜREĞİM"
Geçtiğimiz günlerde sahneye cesur kıyafetiyle çıkan Hande Yener için hayranlarından "Hande cesaretine hayranız" sesleri yükselmişti. Yener ise bu seslere karşılıksız kalmayıp, "Ben cesur yüreğim" diyerek kahkaha atmıştı.
 
 
Yener, 'Rüya' şarkısında sahneye kendisini yalnız bırakmayan modacı Hakan Akkaya'yı çağırmıştı. Konser boyunca bitmeyen enerjisiyle sürekli dans eden popçu, fiziğini ön plana çıkaran bir sahne kostümü seçmişti.
 
"HERKES SAHNE KIYAFETİNDEN YÜRÜYOR" 
Hande Yener, son zamanlarda çok konuşulan sahne kıyafetleri hakkında, "Artık sahne kıyafetlerinden başka bir şey tartışılmıyor. Herkes buradan yürüyor. Ben de diyorum ki; 'Sesten yürüyelim, şarkılardan yürüyelim, sahne enerjisinden yürüyelim, onları görelim'. Video atsınlar hep fotoğraf atıyorlar" demişti
Haber Tarihi: 30 Aralık 2021 Perşembe 10:14Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/fizigimi-konusuyorlar-401790-haber/