Nitril Eldiven Alabileceğiniz Yerler

Son derece geniş bir kullanıma sahip olan nitril eldivenleri mutlaka güvenilir bir markadan satın alınması gerekir.

Sağlık sektöründe öncelikli kullanıma sahip olan nitril eldiven, daha birçok alanda da sıklıkla kullanılmaktadır. "Nitril" adı verilen özel bir materyalin pamuk bir astarın üzerine kaplanması ile üretilmekte olan nitril eldivenler, son derece dayanıklı bir yapıya sahipleridir. Bu dayanıklılık özelliğini veren de nitril maddesidir. Bu madde, aşınmaya karşı dirençli olmasıyla, sızdırmazlık özelliğiyle ve yüksek gerilme dayanımı ile bilinmektedir. Bu sayede nitril eldivenler de bazı işlevsel mekanik özellikler gösterir ve geniş bir kullanım alanına sahiptir.
 

Nitril Eldiven Özellikleri Nelerdir?
 

İçeriğinde bulunan nitril sayesinde diğer eldivenlerden çok sayıda özellikle ayrılan nitril eldiven, bu sayede hastanelerden tamirhanelere kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu eldivenlerin tercih edilmesine sebep olan en büyük özellik, delinme dirençlerinin yüksek olmasıdır. Kimyasal dirençleri sayesinde yüksek koruma sağlayan bu eldivenler sürtünme konusunda da düşük bir özelliğe sahiptir. Raf ömürleri uzundur ve sızdırmaz özellikleri sayesinde her alanda kullanılabilirler.
 

Nitril Eldiven Kullanım Alanları Nerelerdir?
 

Sağlık sektöründen inşaatlara, imalathanelerden tamirhanelere son derece geniş bir kullanım alanına sahip olan nitril eldivenler ayrıca çeşitli sanayi kollarında da kullanılmaktadır. Muayene eldiveni olarak da adlandırılan ve genellikle siyah renkte olan nitril eldiven, kimyasal maddelere karşı son derece dirençli olması sebebi ile özellikle hastanelerde ve laboratuvarlarda kullanılmaktadır. Bu eldivenler ekstra kalınlıkta üretilirler ve pudra içermezler. Gıda sektöründe de sıklıkla kullanılmakta olan bu siyah nitril eldivenlerin içeriğinde lateks bulunmamaktadır ve el içi kısmında ve parmak uçlarında tırtıklı desenlerle üretilirler. Bu desenler sayesinde tutuş hâkimiyeti sağlanmış olur. Ayrıca hem iş yerlerinde hem de evlerde de rahatlıkla kullanılabilmektedir. 
 

Nitril Eldiven Nereden Alınır?
 

Son derece geniş bir kullanıma sahip olan nitril eldivenleri mutlaka güvenilir bir markadan satın alınması gerekir. Hem hijyen için hem de iş güvenliği için kullanılabilmekte olan nitril eldivenlerin bu sebeple oldukça kaliteli olması önemlidir. Siz de nitril eldiven satın almak istiyor ve hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olan eldivenler arıyorsanız ucuzagidiyor.com internet adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Haber Tarihi: 06 Ocak 2022 Perşembe 11:36Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/nitril-eldiven-alabileceginiz-yerler-401808-haber/