İstanbul’un Eşsiz Manzarasını Yat ile Deneyin

Hayatımızda pek çok özel gün vardır ancak kimi zaman sadece kuru bir hediye ya da ufak bir kutlama ile geçiştiririz.

Hayatımızda pek çok özel gün vardır ancak kimi zaman sadece kuru bir hediye ya da ufak bir kutlama ile geçiştiririz. Peki, İstanbul’un göz alıcı güzelliğini tekne turu ile denemeyi hiç düşündünüz mü? Eğer düşünmediyseniz, Erdoğan Kaptan Denizcilik olarak hizmetinize sunduğumuz yatları denemenin tam da zamanı. Muhteşem bir hafta sonu tatili, misafirlerinize yapacağınız boğaz turu, nikah sonrası kutlama, doğum günü ya da evlilik yıldönümü kutlama gibi farklı aktiviteleriniz için kiralık yat İstanbul hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.
 

Paketlerimiz sadece yatı kiralamak ile sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda lazer gösterisi, havai fişek gösterisi ve yemek-pasta ikramlarımız ile gecenizi daha da eğlenceli hale getiriyoruz. Canlı müzik, oryantal ve vip transfer hizmetlerimiz de paketlerimiz içinde mevcuttur. Siz de son derece uygun fiyatlarımız sayesinde bütçenizi zorlamadan muhteşem bir gün geçirebilirsiniz.


 

Doğum Gününde Unutulmaz Bir Armağan

Kocaman bir yatta ya da şirin bir teknede sevdiklerinize doğum günü partisi hazırlamak gibi düşünceleriniz varsa, farklı konseptlerimiz ile sizlere yardımcı olabiliriz. Yatta doğum günü partisi son zamanların en popüler organizasyonları arasında yer alır. Siz de bu zevki sevdiklerinize yaşatabilir, ömür boyu unutamayacakları bir anı bırakabilirsiniz.
 

Göz alıcı güzellikte, kusursuz bir doğum günü partisi organize etmek istiyorsanız firmamızı arayarak gün ve saat belirtmeniz yeterli olacaktır. Firmamızdan tercihinize bağlı olarak süsleme, karşılama, yemek menüsü, pasta, fasıl ekibi, ses sanatçısı, VİP araç transfer ve kemancı paketlerinden de temin edebilirsiniz. Her biri ek ücret karşılığında tarafınıza sunulur. Eğer kalabalık misafirleriniz olacaksa mutlaka bu hizmetlerimizden faydalanmalısınız.
 

Yatta Evlilik Teklifi Kulağa Hoş Gelmiyor mu?
 

Dizi ve romantik filmlerde şahit olduğumuz yatta evlilik teklifi sizin için hayalden ibaret olmamalı. Kulağa gerçekten çok hoş gelen bu konsepti sevdiğiniz kadına armağan edebilirsiniz. Hiç beklemediği bir anda, tektaş yüzüğünüzle birlikte İstanbul boğazının ortasında ona evlenme teklifi edebilirsiniz. Manzaranın büyülü etkisine kapılacağına, asla hayır diyemeyeceğine emin olabilirsiniz.
 

Firmamızın sizler için hazırladığı özel konseptlerden yararlanarak makul fiyatlarda yat hizmeti alabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için firmamızı arayabilirsiniz.

Haber Tarihi: 15 Ocak 2022 Cumartesi 15:41Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/istanbulun-essiz-manzarasini-yat-ile-deneyin-401823-haber/