Hakan Ural'dan onay geldi!

Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural, geçtiğimiz ağustos ayında Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu'ndan ayrılan genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz aylarda Sibel Can ile tanışan ve anneden onay alan genç iş insanı, yakın zamanda baba Hakan Ural ile bir araya geldi. Kızı Melisa Ural'ın aşkına onay verdiğini açıklayan Hakan Ural "Kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim" demişti. Babasından onayı alan Melisa Ural ilk aşk pozunu sosyal medya
Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, Alaattin Kadayıfçıoğlu ile uzun süreli ilişkisini geçtiğimiz yıl sonlandırmıştı. Zehra, annesi ve babasının onayını almasına rağmen ilişkilerine nokta koymuştu.
 
Zehra'dan ayrılan genç iş insanı hızlı çıktı. Gönlünü bir başka ünlü güzele kaptırdı. Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural, geçtiğimiz ağustos ayında genç iş insanı Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişki yaşamaya başlamıştı.
 
GÖZLERDEN UZAK 
Ural ile Kadayıfçıoğlu, geçtiğimiz aylarda arkadaş ortamında tanıştı. İkili, bir süre sonra yalnız görüşmeye başladı ve arkadaşlıkları aşka dönüştü. Gözlerden uzak bir ilişki yürütmek isteyen çift, görüntülenmemek için gazetecilerin olmadığı yerlerde buluştuğu konuşuluyordu.
 
Zekeriyaköy ve Beykoz'da görüşmeyi tercih eden çiçeği burnunda sevgililerin bir hayli mutlu olduğu öğrenilmişti.
 
Geçtiğimiz aylarda Sibel Can ile tanışan ve anneden onay alan genç iş insanı, yakın zamanda baba Hakan Ural ile bir araya geldi.
Haber Tarihi: 16 Ocak 2022 Pazar 13:40Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/hakan-uraldan-onay-geldi-401825-haber/