Lekeli Cilt için Güneş Kremi

Güneş vücuda D vitamini takviyesi sağlayan güçlü bir etmendir. Fakat her şeyin fazlası zarar olduğu gibi güneşin altında korunmadan saatlerce kalmanın da cilde zararı vardır.

Güneş vücuda D vitamini takviyesi sağlayan güçlü bir etmendir. Fakat her şeyin fazlası zarar olduğu gibi güneşin altında korunmadan saatlerce kalmanın da cilde zararı vardır.  Bunların başında;
 

Gelmektedir. Cilt lekelerini gidermek ve yeni oluşmalarını önlemek için güneş koruyucu kullanmak son derece önem taşır. 
 

Güneş koruyucu deyince akla ilk gelen markalardan biri olan Solante, 2009 yılından bu yana ürünlerini sevenleriyle buluşturmaya devam etmektedir. Formülündeki fotostabil filtreler sayesinde cildi güneşin zararlı ışınlarına ve çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur. Antioksidan içeriği ile tüm yaşlanma belirtileriyle savaşır! Her cilt tipi için geliştirdiği ürün çeşitleriyle Solante güneş kremi kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.
 

Solante Pigmenta ile Güneş Cildinizde Leke Bırakmasın
 

Cildinizde leke varsa veya lekelenmeye eğilimli bir cilde sahipseniz Solante Pigmenta SPF50 güneş koruyucu ürününü tercih edebilirsiniz. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korumaya sağlayan bu ürün lekeli ciltler için özel olarak geliştirilmiştir. Formülündeki antioksidanlar cildin doğal yapısını güçlendirerek yaşlanma karşıtı bakım sağlamaya yardımcı olur. Ciltteki ton farklılıklarını gidererek leke oluşmasını engeller. Yağsız ince yapısı cilde kolay emilim sağlar. Solante Pigmenta güneş kremisuya dayanıklı formülü deniz veya havuzdayken bile cildinizi korumaya devam eder. Günlük hayatınızda hem cildinizi korumak hem de rengini eşitlemek isteyenlerdenseniz Solante Pigmenta Tinted renkli güneş koruyucu tercih edebilirsiniz.
 

Güneş Kremi Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
 

Sizde güneş kremi fiyatı ve tüm ürün çeşitlerini Dermokozmetika üzerinden inceleyebilir, uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla tek tıkla hemen sahip olabilirsiniz.

Haber Tarihi: 17 Ocak 2022 Pazartesi 14:04Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/lekeli-cilt-icin-gunes-kremi-401832-haber/