Uğur Öztürk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte biyografisi!

Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada saç ekimi konusunda bilinen bir isim olan Vatanmed Seo’su Uğur Öztürk, saç ekimi ile ilgili katıldığı programlarda yaptığı açıklamalarla gündemden inmiyor

Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada saç ekimi konusunda bilinen bir isim olan Vatanmed Seo’su Uğur Öztürk, saç ekimi ile ilgili katıldığı programlarda yaptığı açıklamalarla gündemden inmiyor. Vatanmed’in başarıları yanında saç ekim uygulamaları ile ilgili açıklamalarıyla da dikkat çeken Uğur Öztürk kimdir? Kaç yaşındadır? Detaylar haberin devamında…

 

Uğur Öztürk Kimdir?
 

31 Aralık 1979 yılında  İstanbul’da doğan Uğur Öztürk, kariyerine 2007 yılında henüz 28 yaşındayken İstanbul Fatih ilçesinde kurduğu Vatanmed Kliniği ile başlamıştır. Kısa zamanda kliniğin başarılarıyla ses getiren ve bu konuda fikrine inanılan birkaç isimden biri olan Uğur Öztürk, estetik turizmi sayesinde ülke ekonomisine  sağladığı katkılarla övgüyü hak eden bir isimdir.
 

 Türkiye’nin en başarılı saç ekim merkezlerinden Vatanmed
 

2007 yılında İstanbul Fatih ilçesinde kurulan ve bugün pek çok ülkede hizmet veren  Vatanmed Kliniği, Türkiye’nin en başarılı kliniklerindendir. Aynı zamanda da garanti belgeli tek klinik olan Vatanmed, Türkiye ekonomisine ciddi katkıları olan bir işletmedir.
 

Son teknoloji diamond sistemi ile acısız saç ekimi yapılabilen bir klinik olan Vatanmed, Türkiye’de yakaladığı başarısını yurt dışında da sürdürmektedir. Vatanmed şubeleri;
 

Tüm bu kliniklerde yapılan tüm işlemler, her yerde geçerli bir garanti belgesiyle sonlandırılmaktadır.  Uğur Öztürk’e göre bu bir estetik sağlık merkezinin kendilerine ne kadar güvendiklerinin göstergesidir. Bir klinik garanti veriyorsa yaptığı işleme güveniyordur, aynı zamanda da işlemin başarılı olabilmesi adına sonuna kadar uğraşmayı göze alıyor demektir.

 

 Uğur Öztürk’e göre Saç Ekim Yöntemleri Arasındaki  Farklar nelerdir?

 

 Saç ekimi konusunda karşımıza çıkan  iki ana yöntem vardır. Bunlardan biri, FUT (Follicular Unit Transplantation)  diğeri de  FUE (Follicular Unit Ekstraction)’dir.  Öztürk’e göre, saç köklerinin  bir şerit halinde saçlı  bölgeden alınıp  şerit şeklinde nakledildiği Fut yöntemi, saç kökü alınan bölgede yara izi bırakması  ve ön saç çizgisi belirlenmesinde sorunlar çıkması yüzünden doğallıktan uzak bir görüntüye sebep olur ve  bu risklerinden dolayı fut yöntemi artık neredeyse hiç kullanılmaz. Artık daha çok  saç köklerinin tek tek nakledildiği fue yöntemi uygulanmaktadır. Daha doğal bir görüntü veren bu uygulama, Vatanmed kliniklerinde başarılı ve garantili şekilde uygulanmaktadır.

 

 

 Uğur Öztürk’e göre Saç Ekimi İşlemi Ne Kadar Sürede Tamamlanır?
 

Saç ekimi işlem süresi danışan kişinin durumuna ve ihtiyaçlarına göre değişmektedir diyen Uğur Öztürk, saç ekim uzmanının el becerisi, pratiği ve tecrübesinin de  bu süreyi belirleyen etmenlerden olduğunu söyler. Ama ortalama bir süre vermek gerekirse 7-8 saat gibi uzun bir süreden bahsedebiliriz. Lokal anestezi uygulanarak gerçekleştirilen saç ekimi işlemi ciddi bir operasyon sayılmaktadır.

 

Vatanmed Saç Ekim Fiyatları

 

Bugüne kadar dünyanın dört bir yanında 1000’in üzerinde kişiyi saçlarına kavuşturan Vatanmed, ekonomik fiyat politikası ile öne çıkmaktadır.Vatanmed kurucusu Uğur Öztürk, Türkiye’nin saç ekimi işlemleri konusunda diğer ülkelere göre çok daha fazla makul fiyatlara sahip olduğunu belirtir ve Avrupa’da yapılan bir işlemle Türkiye’de yapılan saç ekimi arasında ciddi farklar olduğunu belirtir. 4 bin 5 bin avroluk işlemlerin Vatanmed saç ekim kliniğinde yarı fiyattan daha düşük ücretlere yapıldığını  ifade eden Öztürk, Türkiye’de hem fiyat hem de kalite açısından rekabeti aşağıya çektiklerini belirtti.
 

Başarı odaklı, müşteri memnuniyetine önem veren ve Türkiye’nin en uygun fiyatlı saç ekim merkezi olan Vatanmed her geçen gün yeni başarılara imza atacağa benziyor.

Haber Tarihi: 26 Ocak 2022 Çarşamba 11:46Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ugur-ozturk-kimdir-kac-yasinda-ve-nereli-iste-biyografisi-401841-haber/