TV8-ANNENİN SIRRIDIR ÇOCUK- SELİN YENİNCİ “ÇOK DERİNDEN HİSSETTİM”

Yapımını NTC Medya’nın üstlendiği, TV8’de 6 Nisan Çarşamba günü izleyiciyle buluşmak için gün sayan, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin başrol oyuncularından Selin Yeninci rolü hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu.
Hikayeyi ilk okuduğunda Meryem’den çok etkilendiğini ve Meryem’in duygularını derinden hissettiğini söyleyen Selin Yeninci, “Toplumdaki yanlış inançlar ve yönlendirmeler nedeniyle hayatı çalınmış Meryem’in ilk bebeğini kaybetmesinin travmasıyla hayatını geri almak istemekteki tutkusu etkiledi. Ayrıca yaşama sevinci, hayatına en baştan başlayabilecek gücü kendinde her şeye rağmen bulabilmesi, derin yalnızlığı ve gözü karalığı çok etkiledi,” diye konuştu. Yeninci; “Senaryonun kadınları klişe mağduriyet içinde değil kendi seçimlerini yapan ve hayatlarının sorumluluğunu alabilen kuvvette konumlandırması bana çok güvende hissettirdi” sözleriyle senaryo ve karakterin işlenişine bakışını dile getirdi.
 
 
 
Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği Annenin Sırrıdır Çocuk’un başrollerini İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker paylaşıyor. Dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor.
 
 
 
“Annenin Sırrıdır Çocuk” anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.
 
 
 
İrem Helvacıoğlu, Selin Yeninci, Engin Öztürk ve Olgun Toker’in başrollerinde bir araya geldiği dizide Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç gibi birbirinden usta isimler de rol alıyor.
 
 
 
Annenin Sırrıdır Çocuk 6 Nisan Çarşamba günü TV8’de..
 
Haber Tarihi: 06 Nisan 2022 Çarşamba 17:18Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/tv8-annenin-sirridir-cocuk-selin-yeninci-cok-derinden-hissettim-402004-haber/