SolarAsistan SOLAREX 2022 Fuarında Büyük İlgi Gördü

Güneş Paneli Kurulumu (EPC Anahtar teslim) yapan şirketlerin iş akışlarını hızlandırmalarına, saniyeler içerisinde fizibilite raporu oluşturarak tekliflendirme yapmalarına olanak sağlamak amacıyla geliştirilen SolarAsistan yazılımı; Solarex 2022 Fuarı’nda lansmanını gerçekleştirdi ve ilk defa güneş enerji sektörüyle buluştu.

Güneş Paneli Kurulumu (EPC Anahtar teslim) yapan şirketlerin iş akışlarını hızlandırmalarına, saniyeler içerisinde fizibilite raporu oluşturarak tekliflendirme yapmalarına olanak sağlamak amacıyla geliştirilen SolarAsistan yazılımı; Solarex 2022 Fuarı’nda lansmanını gerçekleştirdi ve ilk defa güneş enerji sektörüyle buluştu. GES kurulumu yapan firmalara yönelik hazırlanan GES fizibilite yazılımı sayesinde fizibilite raporu hazırlamak çile olmaktan çıktı.

 

Solarex 2022 Fuarı’nda görücüye çıkan SolarAsistan; Türkiye’de bir ilk olarak TKGM (Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü verilerinden yararlanarak Ada Parsel Sorgulama) ve PVGIS (Photovoltaic Geographical Information System) ile entegreli çalışan tekliflendirme yazılımı olarak, şirketlere sağladığı CRM özellikleriyle fuarda dikkatleri üzerine çekti.

 

Şirket yetkilileri;

 

Tamamen yerli ve milli kaynaklarla geliştirilen SolarAsistan, güneş paneli (EPC) kurulumu yapan firmaların oldukça ilgisini çekerken Solarex 2022 Fuarına özel lansman fiyatlarından faydalanabilmek ve detaylı bilgi almak için stand önünde yoğun kalabalık gözlendi. Kurulum gerçekleştirilen firmaların iç işleyişlerine ve müşterilerine yönelik kullanımı kolay ara yüz özellikleri ile Solar Asistan büyük beğeni topladı.

 

SolarAsistan’ın birkaç özelliğine değinmek gerekirse;

 

 

Şirket yetkilileri, fuarda karşılaştıkları yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını,  SolarAsistan’ın tüm özelliklerinin bunlarla sınırlı kalmadığını, diğer özelliklerini merak edenlerin www.solarasistan.com sitesinden sistemi detaylı inceleyebileceklerini ve Solarex Fuarı’nda gerçekleşen lansmana özel fiyatlandırma kampanyasının kısa bir süre daha devam edeceğini belirtti.

 

 

 

Haber Tarihi: 23 Nisan 2022 Cumartesi 18:42Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/solarasistan-solarex-2022-fuarinda-buyuk-ilgi-gordu-402059-haber/