Yüz Dolgusu

Aynaya bakıldığında yüzün hangi bölgesine dolgu yaptırmak istiyorsanız yüz bölgesine bağlı olarak yüz dolgusu çeşitleri vardır.

Aynaya bakıldığında yüzün hangi bölgesine dolgu yaptırmak istiyorsanız yüz bölgesine bağlı olarak yüz dolgusu çeşitleri vardır. Ancak genel anlamda yüz dolgusu denildiği zaman cilt problemlerini gidermek amacıyla yapılan bir çeşit tıbbi estetik uygulamalar akla gelir. Cildinizde elastik yapı kaybı varsa ve bozulmalar olmuşsa yüz dolgusu yaptırabilirsiniz.

 

Yüz Dolgusu Nedir?

 

Yüzünüzde hacım kaybı varsa bütünsel yüz dolgu uygulaması yaptırabilirsiniz. Cildinizin kalitesi ve cilt sağlığınızı artırmak amacı ile yapılan kombine tedaviler dinamik yüz dolgusu uygulamalarıdır. Abartıdan uzak kişinin yüz yapısının doğallığını bozmadan mimikler ile uyumlu ve yüz anatomisine uygun olarak gerçekleştirilmeli. Nazolabial, şakak, çene ucu, elmacık ve jawline bölgelerine yüz dolgusu yapılabilir.

 

Yüz Dolgusu Kaç Seansta Yapılır?

 

Etkin sonuçlar elde edilerek yapılan yüz dolgusu tek seansta yapılabiliyor. İşlem öncesinde dolgu yaptıracak olan kişi ön muayeneden geçiriliyor. Ön muayene esnasında kişinin ihtiyacına göre planlama yapılıyor. Daha sonra ilk işlemi başlanabiliyor. Yaklaşık olarak tek işlem seans 30 ya da 35 dakika sürüyor. Seansın sonrasında 15 günlük bir süre içerisinde dolgu dokularla uyum göstererek yüz hatları belirgin hale gelmeye başlıyor. İşlem sonrasında belirlenen süre içerisinde doktor hastayı kontrol eder. Ortalama 2 hafta sonra sağlıklı ve başarılı sonuçlar elde edilebiliyor. Daha detaylı bilgi için https://www.dryusuftopal.com/dinamik-yuz-dolgusu/sayfasını ziyaret edebilirsiniz!

Haber Tarihi: 25 Nisan 2022 Pazartesi 11:56Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/yuz-dolgusu-402069-haber/