Niobe Hosting, kaliteli hosting hizmetini, en uygun fiyat ile sunuyor

Dünyanın küresel bir köy haline geldiği günümüzde artık, firmalar ve kurumlar kadar kişilerin de internet sitesi olmazsa olmaz haline geldi.

 

Dünyanın küresel bir köy haline geldiği günümüzde artık, firmalar ve kurumlar kadar kişilerin de internet sitesi olmazsa olmaz haline geldi. Özellikle işletmeler için bir mecburiyet haline gelen internet sitelerinin aktif olabilmesi ve oluşturulan içeriklerin başka bilgisayarlar tarafından da görülebilmesi için hosting, yani içerik barındırma hizmetinin sürekli açık tutulması gerekiyor. Hosting hizmeti noktasında sektörün lider firmalarından, hosting, domain, E-Posta, hazır site konularında müşterilerine en pratik ve hesaplı çözüm yöntemlerini sunan Niobe Hosting, internet sitenize erişimden kaynaklanabilecek sorunlar dolayısıyla oluşacak prestij kaybınızın önüne geçiyor.
 

Size uygun en uygun hosting planları
 

Yılların verdiği tecrübe ve hosting sektöründeki kalitesi ile tanınırlığı ön plana çıkan Niobe Hosting, sizin ihtiyaçlarınıza göre kaliteli, hızlı, güvenli ve zengin içeriklere sahip web hosting planlarıyla, internet yolculuğunuzu başlatmanıza yardımcı oluyor.
 

4 farklı hosting planı içerisinde bireysel müşteriler ve fazla trafik akışı olmayan web siteleri ile kurumsal tanıtım sayfaları için “Başlangıç Hosting Paketi” en uygun paket olarak belirlenmiş durumda.  Şirketlerin ve çevrimiçi trafik akışına daha fazla güç katmak isteyen işletmelerin en çok tercihi ise “Kurumsal Hosting Paketleri” olarak karşımıza çıkmakta. Yüksek RAM ve CPU ihtiyacı olan internet siteleri için en mükemmel çözüm hizmetlerini sunan, “VPS Hosting” üst düzey güvenlik ağına sahip olması ile dikkat çekiyor. Ajanslar, Web geliştiriciler ve girişimciler gibi birden fazla internet sitesini yöneten işletmeler için en mükemmel hosting planı ise “Reseller Hosting” olarak karşımıza çıkıyor.  Reseller Hosting kapsamında, kendi markanız altında Web hosting hizmeti satabilir, sitelerinizi tek bir yerden yönetme imkânı elde edebilirsiniz.
 

Hosting paketi çeşitleri
 

Başlangıç Paketi: Bireysel ve yeni başlayan müşteriler için önerilen bu paket 1 site barındırma, 10 GB disk alanına sahip ve 50 GB trafik yönetme kapasitesine sahip. Paket, 512 MB Ram ve 10 adet E-Posta hizmeti sunuyor.
 

Uzman Paket: Çoklu Web sitesi kullanımı için uygun olan bu paket ile 3 site barındırabilirsiniz.  10 GB disk alanı bulunan paket ile sınırsız trafik yönetebilir, 30 adet E-Posta kullanabilirsiniz. Uzman Paket, 1024 Mb RAM özelliğine sahiptir.
 

Profesyonel Paket: Sınırsız Web sitesi kullanıcılarının en pratik çözüm ortağı olan bu paket, sınırsız site barındırma, sınırsız disk alanı, sınırsız trafik ve sınırsız E-Posta yönetme özellikleri ile dikkat çekiyor. 2048 MB RAM özelliğine sahiptir.
 

Ultra Paket: Kurumsal ihtiyaçlar için en yüksek performansı sunan Ultra Hosting Paketi, sınırsız site barındırma, sınırsız disk alanı, sınırsız trafik ve sınırsız E-Posta yönetme imkanı tanıyor. Ultra Paketinde 4096 MB Ram özelliği bulunuyor.
 

Düşük paket ile başlayın, ihtiyacınıza göre yükseltin
 

Niobe Hosting olarak sunduğumuz hosting paketlerimizin tamamı, birçok işletmenin internet sitesini yayına alması noktasında ihtiyaç duyduğu özelliklerin tamamına cevap verir niteliktedir. Ancak, işletmeler zaman içerisinde büyüme, web trafiklerinin artması gibi çok olumlu gelişmeler neticesinde hosting hizmetlerini istedikleri bir diğer pakete yükseltme imkanına sahipler. Yine burada firmaların ihtiyaçlarına en uygun paket seçilerek hizmete sunulur.  Tüm hosting paketlerini aylık ya da yıllık ödeme seçenekleri ile en uygun fiyata alabilirsiniz.
 

Ücretsiz desteklerden yararlanın
 

İşinde uzman kadrosu ile sistemlerde aksamaya mahal verilmemesi, sorun yaşanmaması için 7 gün 24 saat hizmet prensibi ile çalışan Niobe Hosting, müşterilerine aldıkları hosting planı çerçevesinde çeşitli hizmetleri de ücretsiz olarak sunuyor. Seçilen pakete göre değişse de yedekleme, SSL Sertifikası, taşıma, 7/24 destek hizmeti, domain ve E-Posta yönetim destekleri tüm paketler için ücretsiz verilen hizmetlerin başında geliyor.
 

E-ticaret siteleri için VDS Sunucu Paketi
 

E-ticaret yapan ya da yüksek trafikli web siteleri için hosting hizmetinin yanında VDS sunucu hizmeti de vermekteyiz. Sunucu donanımının sanallaştırılması ve birbirinden bağımsız küçük sunuculara bölünmesi olarak tanımlanan VDS Sunucu paketi ile, yazılım geliştirme ve test işlemlerinizi yapabilir, yedek sunucu oluşturabilir, kişisel verilerinizi depolayabilirsiniz. Böylece VDS hizmetini kullanan internet sitesi sahipleri, kendilerine özel tahsis edilen ve başka site sahipleri tarafından kullanılamayan işlemci ve RAM gibi kaynaklara sahip olacaktır.
 

Sektörün lider firmaları arasında yer alan Niobe Hosting firmamızı daha yakından tanımak, sunduğumuz hizmetler ve fiyat politikamız ile ilgili bilgi almak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Yine isterseniz 7/24 destek sunduğumuz 444 15 66 telefon hattımızdan da bilgi alabilirsiniz.

Haber Tarihi: 30 Mayıs 2022 Pazartesi 11:00Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/niobe-hosting-kaliteli-hosting-hizmetini-en-uygun-fiyat-ile-sunuyor-402126-haber/