Burcu evlenmek istemiyor

Burcu Esmersoy: İlişkimin evliliğe gitmesini istemiyorum

 

‘Yok Böyle Dans’ yarışmasındaki performansıyla son günlerde adından en çok bahsettiren isim olan Burcu Esmersoy Instyle’ın Ocak sayısına konuk oldu. Esmersoy özel hayatıyla ilgili ilginç açıklamalar yaptı:
 
* Beni yakından tanıyan arkadaşlarım, bu neşeli halimi, göbek atmamı pek yadırgamıyorlar. Çünkü pek çok iş arkadaşım beni özel gecelerde göbek atarken görmüştür. Ben kapı gıcırtısından oynamaya başlarım. Ayrıca bunun insanın tarzına zarar verdiğini de düşünmüyorum.
 
* Keşke daha önce dans tecrübem olsaymış. Şimdi çok daha iyi olabilirdim.
 
* Kısa sürede tanışıp evlenmek büyük bir hataymış. Sanırım tanıştığımız dönemde içinde bulunduğum duygusal ruh halinden çok etkilendim. Şimdi düşünüyorum da sanırım o dönemde pek doğru düşünüp değerlendiremedim bu durumu. Doğru insan olduğunu sandım. Ama 4 ay çok az bir süreydi evlenmek için. İnsanlar yeri geliyor yıllarca birbirini tanıyamıyor. Benim tanımam da mümkün değildi.
 
* Cem Alper’le olan ilişkime de evliliğin zor olduğunu bilerek başladım. Bir ilişkiyi yürütebilmek daha kolay ve ben daha kolay olanı seçiyorum. İlişkimin evliliğe doğru gitmesini istemiyorum.
 
* İlişkimde saygının çok önemli olduğunu biliyordum ama artık çok daha fazla önem vermeye başladım. Karşılıklı oturup her şeyi konuşabilmek de müthiş keyifli. İlişkimizin ilk bir buçuk yılında birlikte yaşadık. Şimdi ben kendi evimde yaşıyorum. Kimi zaman hafta sonları sevgilimde kalıyorum. Bence böylesi çok daha iyi.
 
 
Burcu Esmersoy’un çarpıcı açıklamaları ve fotoğrafları Instyle dergisinde. 
Haber Tarihi: 28 Aralık 2010 Salı 08:27Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/burcu-evlenmek-istemiyor-64716-haber/