Evsizdi, şimdi söhret yolunda

ABD'de evsiz bir adamın başına YouTube'da yayınlanan videosunun ardından talih kuşu kondu.

 

ABD'de evsiz bir adam, 'Tanrı vergisi sesini' dilenirken kullandığı sırada çekilen videosuyla YouTube'da izlenme rekoru kırıyor.
 
Ohio eyaletinin Columbus şehrinde bir kişi tarafından videoya çekilen Ted Williams, videonun internette yayınlanmasının ardından ünlü biri haline geldi.
 
Pürüzsüz bariton sesi, düzgün konuşması ve telaffuzuyla şaşırtan Williams'ın videosu 400 binden fazla kez izlendi ve televizyondaki talk şovlara çıkacağı belirtiliyor.
 
Videoda bir radyo spikeriyle tanıştıktan sonra, gençliğinden beri radyoya takıntılı hale geldiğini anlatan Williams, "Sunucu bana 'Radyo akıl tiyatrosudur' dedi. Bir aktör olamam, bir televizyon ünlüsü olamam. Ses geliştirilebilir bir şey haline geldi" diyor.
 
Radyo-televizyon okuluna gittiğini, ancak alkol, uyuşturucu ve birtakım başka sorunların hayallerini bitirdiğini söyleyen Williams, iki yıldır temiz bir hayat yaşadığını ve üzerinde 'Tanrı vergisi bir sesim var' yazan kartonla dilendiğini anlatıyor. "Eski bir radyo spikeriyim. Zor zamanlar yaşadım. Yardımlarınıza minnettar olacağım" diyor.
 
YouTube'da yayınlanan videoyla Williams'ın şansı dönmüş gibi görünüyor.
 
Yerel gazete Columbus Dispatch, Williams'ın WBNS-TV 31 Ocak'ta ilk kez yayınlanacak 'Evsizliğe son vermek için bir gün' programı için istiyor.
 
Williams'ın Ohio Credit Union League için bir seslendirme işi karşılığında 10 bin dolar aldığı da öne sürüldü.

Milliyet
Haber Tarihi: 06 Ocak 2011 Perşembe 10:00Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/evsizdi,-simdi-sohret-yolunda-65691-haber/