10 yıllık küskünlük bitiyor!

Türk popunun iki yıldızı Kayahan ile Nilüfer arasındaki yaklaşık 10 yıllık küskünlük sona eriyor

 

Ayşe Özyılmazel'in, Kayahan'ın geçen ay çıkardığı "365 Gün" adlı single'ını eleştiren "Odalarda Işıksızsın Be Abi" başlıklı yazısına Nilüfer, büyük tepki gösterdi. Özyılmazel'in Kayahan için söylediği "Kendini güncelleyemiyor, bırak aynı işleri yapmayı, demode şarkılar bunlar" şeklindeki ifadelerine Nilüfer, "Kayahan, Türkiye'ye birbirinden güzel şarkılar vermiş bir bestecidir. Bu hanımefendi eleştirinin ayarını kaçırmış" diye karşılık verdi.
 
Bunun üzerine Kayahan, yaklaşık 10 yıldır küs olduğu eski dostuna barış çağrısı yaptı. "Başarılarımın ortağı" dediği Nilüfer'in yeniden şarkılarını okumasını istediğini söyleyerek, "Biz eski dostuz, gel Nilüfer kaldığımız yerden devam edelim" dedi. Kayahan'ın barış çağrısı bugün Kral TVdeki "Mehmet'in Gezegeni" programında yayımlanacak. Kayahan, "Evet programda Nilüfer'e barış çağrısı yaptım. Biz çok eski dostuz. Yeniden birlikte çalışmamamız için hiçbir olumsuz neden yok. Birbirimize geri dönülemeyecek sözler söylemedik. Ayrıca kimseye bir şey açıklamak zorunda değiliz" dedi. İkilinin çok yakında bir araya geleceği öğrenildi. 

Habertürk
Haber Tarihi: 16 Ocak 2011 Pazar 10:22Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/10-yillik-kuskunluk-bitiyor-66795-haber/