''Ucube bir iktidar''

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır, Türkiye'de şu anda yaşanan bütün olumsuzlukların sorumlusunun AK Parti iktidarı olduğunu iddia ederek, ''Bunlar (AK Parti) bir sorun olduğunda iktidar olan kendileri değilmiş gibi suçu başkalarının üzerine atıyorlar. Zaten bu halleriyle ucube bir iktidar görünümündeler'' dedi.

 

Antalya'nın Manavgat ilçesindeki parti teşkilatını ziyaret eden Şandır, düzenlediği basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Hizbullah davası sanıklarının tahliye edilmesini eleştirerek, tahliyelerin tek sorumlusunun AK Parti Hükümeti olduğunu öne süren Şandır, şöyle konuştu: 
    
"Bu adamların 10 yıl bitiminde serbest kalacağı belliydi. Bunu başta Adalet Bakanı olmak üzere herkes biliyordu. Ancak kimse hiçbir şey yapmadı. Serbest kaldıktan sonra tepkiler gelmeye başlayınca suçu Yargıtay'ın üzerine atma kalkıştılar. Bunlar (AK Parti) bir sorun olduğunda iktidar olan kendileri değilmiş gibi suçu başkalarının üzerine atıyorlar. Zaten bu halleriyle ucube bir iktidar görünümündeler. Onlara göre, tahliyelerden Yargıtay, işsizlikten Merkez Bankası, yerine getirilmeyen vaatlerden muhalefet sorumlu. Kendileri hiçbir şeyden sorumlu değil. Bu iktidar ucube bir iktidardır." 
    
Türkiye'yi dolaştıklarını, halkın feryat ettiğini savunan Şandır, "AKP kendisine verilen emaneti 8 yıllık süre zarfında kullanmayı başaramadı. Zulmetti ve sonuçta Türk Telekom Arena Stadı'nda Başbakan, tüm Bakanlarıyla birlikte yuhalandı. Bu ölçekte on binlerce kişi tarafından hiçbir siyasetçi yuhalanmamıştı, ıslıklanmamıştı. Bu açıdan bu tarihimizde bir ilktir" diye konuştu.
Haber Tarihi: 18 Ocak 2011 Salı 20:38Haber Adresi: https://www.objektifhaber.com/ucube-bir-iktidar-67085-haber/